Novi server o nogometnim huliganima

Započeo ibor, Septembar 11, 2011, 19:36:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

HostName: FootballHools(Alpha)
Address:  78.47.194.119:8337
Mode:     FH - Alpha
Map:      San Andreas

Evo gamemoda o huliganskim neredima!
Inspirirano brazilskim gamemodom Gta Torcidas

http://www.youtube.com/watch?v=FO8iUvO1H1M&feature=channel_video_title

Mod je jos uvjek u razvoju i za sada ima:
-4 izmisljene grupe koje se bore u LS
-Bolnica,trgovina oruzjem i teretane(za promjenu stila borbe)
-Baklja(iako nije dovrsena)
-Placa svakih sat vremena odigranih na serveru
-Vip sistem za ljude koji doniraju(dodatne komande i oruzja)
-Mogucnost omamljenosti(Stunted) isto nedovrseno,radi se na tome.

U planu za daljnju izradu moda su:
-Prave grupe(BBB,Delije,Grobari itd) sa sustavom lidera.(Lider mora skupiti 10 ljudi koji ce biti grupi.Ta grupa dobiva svoju bazu sa spawn tockom za ljude i vozila.)
-Regije.trenutno su u planu 3 regije Zapadna Europa(SF),Istocna Europa(LV) i Balkan(LS)
-Droge(Za Hp,za brzinu ili snagu)
-Transparenti(samo za evente) Grupa koja uzme neprijateljski transparent dobiva Respect
-Gostovanja i Domace utakmice(Samo za velike grupe iz razlicitih regija).U ovakvim eventima
gostujuci tim mora probat izbjeci policiju i sukobiti se sa domacom ekipom.Naravno moraju se pokazati i na stadionu.Dok domaca ekipa radi im docek,policija sprijecava bilokakve nerede.
-Stadioni(za svaki grad tj. regiju)
-Nokaut sistem
-Banka

Pravila servera
-Nacionalizam,rasizam ili bilo kakvo uvrijedljivo ponasanje je BAN
-Gazenje ljudi autom KICK
-Spawn ubijanje KICK
-Ukoliko se nade neki indijanac ili klinac koji nonstop bezcilja luta okolo i ne pomaze svojoj ekipi u bitci BAN
-Varanje sa hakom ili ESC-pom BAN
-Koristenje /report iz krivih razloga KICK
SAMO ADMINI I VIP MOGU KORISTITI GLOBAL CHAT /g

Svi prijedlozi i kritike su dobrodosle!
Poslednja Izmena: Septembar 13, 2011, 01:25:20 PRE PODNE od ibor

Popravi malo opis dodaj boje u tekstu, slike i jos neke stvari  ;) Nemozes tek tako privuci igrace  :)

Doci ce bolji opis i slike isto kada izbije neka prva veca bitka.I napisati cu pravila servera jer ocito neki ne razumiju englenski!

Citat: ibor poslato Septembar 11, 2011, 21:43:12 POSLE PODNE
Doci ce bolji opis i slike isto kada izbije neka prva veca bitka.I napisati cu pravila servera jer ocito neki ne razumiju englenski!

Jesi li ti taj server hostao kod kuće ili imaš hostera ?

Hvala svima na podrsci,na novom opisu i mod se radi

http://www.youtube.com/watch?v=FO8iUvO1H1M&feature=channel_video_title ako je ovako isto na serveru tvom kao na ovom videu sto si stavio onda je extra sigurno cu vas posetiti a mozda i biti povremeni igrac kada nadje vremena za zezanje po tim serverima .. Inace RP pretezno igram ali ovo mi nekako izgleda simpaticno i zanimljivo mislim kada bi se skupila ekipa za taj server bilo bi ubedljivo extra ..

Sretno ti, ja sam bio pravio Balkan Ultras pa nisam uspeo sa serverom, nadam se da ces uspeti.