Zivot

Započeo Boris_, Januar 20, 2010, 21:34:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Correlli

Administrator-rankove ne dijelimo u ovakvim slućajevima. Mogu ti posuditi pištolj ili ćakiju, sam izaberi kako želiš da si skratiš život ako ne želiš ići naprijed.

Kao što je dinko rekao, zaboli te uvo. Ako te netko mrzi onda znaš da nešto vrijediš jer te ne mrzi bez razloga.
Gledaj kako ćeš stvoriti prijatelje u stvarnom životu, a ne u životu koji se nalazi na internetu.

nastoe

SAMP ti je igra, na internetu se nemozes pokazati kao covjek koji si u stvarnom zivotu poslovica ti ide AKO ME MRZE TO ZNACI DA VRIJEDIM pa covijece pa mene boli k**** ako mene tu neko mrzi ali sumljam jer puno ljudi ni neznaju sta ta rijec znaci, ti trebas svoj karakter i svoje misljenje, a ne plakati zbog neke igrice ili zbog prijatelja na NETU puno puta u zivotu ces se suociti sa tugom i boli i nepravdom, ako ti places i zelis se ubiti zbog "prijatelja" sa interneta nezelim ni pomisljati sta ces napraviti kada se suocis sa nekim zivotnim problemom  :-\ PRIMI ZIVOT ZA JAJA A NEMOJ PLAKATI KO CURICA

ti imas neke mentalne probleme tako da idi ucit to ti je najpametnije sada, nadam se ces se razbistrit ;D

Aaaa sad kužim temu  :D Prijatelji na netu? Koliko mene ljudi na netu nevoli pa čak i na CH ih ima pun krc. Ali sta to ima veze ? Tebi net prijatelji vazniji od prijatelja u RL? Ako je tako onda potrazi pomoc ja neznam sta da ti kazem.

Citat: dinkO14 poslato Januar 20, 2010, 22:43:00 POSLE PODNE
LOL!Daj pogledaj ovu temu koju si otvorio i DOBRO razmisli zasto te svi smatraju takvim sto si naveo.
Uostalom ako je tebi tolko stalo da na hebenom netu imas prijatelje koji te "postuju" onda si stvarno JAKO nisko,mene pola neta mrzi/nepodnosi al mene zaboli uvo kad znam da je tu onaj dio s kojim sam si dobar,s kojim cu se zabavit kad sam na netu i da je vani ekipa s kojom se redovno druzim i koja mi znaci nesto u zivotu.

Predlazem ti toplo da izades malo van...

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

turker_kc

Stari ti imas nekih problema

de idi malo van na svijezi zrak i proluftaj mozak brijem da dobiva premalo kisika :o

Tebi ako su prijatelji sa NETA sve ti si prolupo jebote

naravno da mos nac prijatelje na netu i zajebavat se s njima ali nije to kao tvoj RL prijatelj kojeg ces uvijek znat s kojim uvijek mos na kavu itd

posjeti vrapce jebte..

r4z0r

Citat: Don Correlli poslato Januar 20, 2010, 22:47:20 POSLE PODNE
Administrator-rankove ne dijelimo u ovakvim slućajevima. Mogu ti posuditi pištolj ili ćakiju, sam izaberi kako želiš da si skratiš život ako ne želiš ići naprijed.

Kao što je dinko rekao, zaboli te uvo. Ako te netko mrzi onda znaš da nešto vrijediš jer te ne mrzi bez razloga.
Gledaj kako ćeš stvoriti prijatelje u stvarnom životu, a ne u životu koji se nalazi na internetu.

Na pocetku sam mislio da si dosadan sa svojim postovima .. al iz dana u dan te sve vise volim hahahah :D
Veliki potpis .

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Januar 21, 2010, 12:33:24 POSLE PODNE
Citat: Don Correlli poslato Januar 20, 2010, 22:47:20 POSLE PODNE

Na pocetku sam mislio da si dosadan sa svojim postovima .. al iz dana u dan te sve vise volim hahahah :D
Veliki potpis .

haha istina r4 :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
======ஜ۩۞۩ஜ======

Posjetite:

Correlli

Veliki potpis .

Zašto? Zato što sam ozbiljan na forumu?

turker_kc

Citat: Don Correlli poslato Januar 21, 2010, 13:30:56 POSLE PODNE
Veliki potpis .

Vjerojatno zato sto pises postove koje cak i njegov primitivan mozak (;D) razumije ;D

Citat: panda poslato Januar 21, 2010, 13:32:15 POSLE PODNE
Citat: Don Correlli poslato Januar 21, 2010, 13:30:56 POSLE PODNE
Veliki potpis .

Vjerojatno zato sto pises postove koje cak i njegov primitivan mozak (;D) razumije ;D

hehe, meni jer si preozbiljan nekada :D tj. stalno :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
======ஜ۩۞۩ஜ======

Posjetite:

Correlli

Citat: galeb poslato Januar 21, 2010, 14:21:34 POSLE PODNE

Jebiga, netko mora. Å ta bi bilo da bi ja budaleso na forumu ko svi vi ostali? Stvarno ne znam dokle bi dogurali. :D

Citat: Don Correlli poslato Januar 21, 2010, 14:37:39 POSLE PODNE

Jebiga, netko mora. Å ta bi bilo da bi ja budaleso na forumu ko svi vi ostali? Stvarno ne znam dokle bi dogurali. :D

Da, zamislite sto bi bilo da je Boris_ glavni na forumu..xD...foruma nebi bilo -_- ;D

r4z0r

Citat: Don Correlli poslato Januar 21, 2010, 14:37:39 POSLE PODNE

Ja nikad ne budalesem. (casna pionirska)
Ma da malo radi preozbiljnih postova al kad sam vidio ovaj post stvarno sam puko od smjeha hahaha xD