Zivot

Započeo Boris_, Januar 20, 2010, 21:34:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ja neznam sto se zivi bezveze kad se rodis narastes pocnes ici u skolu mucis se...
Ono niko nezna da se druzi redovno u skoli svi se smeju kaze jedan lupi recenicu i am stupid jedan drugi se smeje u skoli neko kaze ej dario al je ovaj .. ovaj se smeje ko budala pa jel to normalno? nije

zato krenuo sam ici prema netu upoznao sam se sa ljudima medjutim ni tu mi nije uspevalo
upoznao sam CHRISA upoznao sam DARKA GUNJACU i dobre ljude..

Upoocetku druzili smo se na kraju darko otiso sa sampa
a ja ga nagovorim da se vrati se i vidite sta je postigo
i chris ja i on vodili nakraju poznat isto

Jedini sam ja ostao ovde na netu i nemam ni tu drugova kao sto su bili darko i chris

e sad svi misle da sam smarator ja nemislim to jel ja pomazem drugima i zelim da meni neko pomogne kad pitam nesto.

AL NE MENE SVI NA BALKAN SAMPU I SVI NA NETU POZNAJU KAO BUDALU I SMARATORA!! ZATO SAM RAZMISLIO!!

CHRIS/MATEO I DARKO GUNJACA OSTACETE MI U SECANJU IAKO STE MI BILI NAJ DRUGOVI BICETE I SAD I AKO VI MENE MRZITE

MOLIO BIH ADMINA DA ME NE BANA
Poslednja Izmena: Januar 20, 2010, 21:36:34 POSLE PODNE od Boris_

Bok

*

Ko kaze da te ja mrzim...ja nisam zlopamtilo, ali nemozes ocekivat da ti dam u ruke nesto sto si davno s****o...znas na sto mislim...nisi ti za otvaranje servera i moras se s time pomiriti, sjecam se da si mi dosta pomogao...i nemoj mislit da te mrzim..a nebi reko ni da te darko mrzi samo...onako neke stvari se ipak pamte i po tome se osobe pamte...Pozz, Chris :D

Znam ali svi me blockaju i mi sle da sam budala , a to sto pricas neznam dal je tacno zato sto si me oodjebo skroz
bar da si me pozvo na server ili bilo sta ti si me blocko lepo ...

ma zna se ja sam i darka nagovorio na sve ovo sve
a i stobom sam vodio al zbog mojeg smaranja vise nisam stobom izgleda

EDIT: SVIMA SAM JA VAMA POMOGAO A VI MENI K**** UZVRATILI a nije to nego me cak ne pozdravite nego me pozdravite blockom , hvala .. izvinjavam se zbog recnika
Poslednja Izmena: Januar 20, 2010, 21:48:23 POSLE PODNE od Boris_

ko je reka da te ja mrzin...i nekuzin cemo ovo....ti jesi bija admin prije na mom serveru i znam te odavno ali si brate neodlucan si cas ides igrat na ovaj server cas na onaj pa opet meni dodes doc cu kod tebe pa tako stalno...

ma znam ja sam budala  :'( :'( :'( :'( :'(

banajte me u k**** vise zauvek me banajte  :'( :'( :'( :'( :'(
Poslednja Izmena: Januar 20, 2010, 21:51:44 POSLE PODNE od Boris_

omG.......Ovako ce biti dosta, poceli ko na SAMP serverima sada i na SAMP portalima koji nemaju veze.....Lol nemorate niko banovat nemoj vise dolazit al ja bi volio da ostanes kao i svaki drugi clan na forumu..

Citat: JoeBullet v2.1
Ljudi, u skripti najvaznije vam koliko vam mod ima redaka/linija nije o cemu se radi, nego samo linije, ako vam mod ima vise linija bit ce vam i bolji!

Baff

....jel ovo prijetnja samoubistvom ili da listam dalje teme?  ;D

Baff

Citat: Boris_ poslato Januar 20, 2010, 22:17:58 POSLE PODNE
Pretnja samo ubistvom  :-\
ccc

dajte cojeku admina vidite da je ozbiljan  :-\

Lamine Diarra

Citat: Baff poslato Januar 20, 2010, 22:32:18 POSLE PODNE
Citat: Boris_ poslato Januar 20, 2010, 22:17:58 POSLE PODNE
Pretnja samo ubistvom  :-\
ccc

dajte cojeku admina vidite da je ozbiljan  :-\

Nemojte, banat će sam sebe od tuge :D.

Sta bi ova tema trebala znacit?

Moja sucut !  ;D

GameMode je u izradi(0.1 %). Ovaj Game Mode nije edit bilo kojeg vec postojeceg gamemoda. Ovaj mod se radi od nule.

www.domino-samp.net | Portal i Forum Otvoreni
IP: 188.72.226.228:7777 | Server za zezanciju sa LARP modom.

LOL!Daj pogledaj ovu temu koju si otvorio i DOBRO razmisli zasto te svi smatraju takvim sto si naveo.
Uostalom ako je tebi tolko stalo da na hebenom netu imas prijatelje koji te "postuju" onda si stvarno JAKO nisko,mene pola neta mrzi/nepodnosi al mene zaboli uvo kad znam da je tu onaj dio s kojim sam si dobar,s kojim cu se zabavit kad sam na netu i da je vani ekipa s kojom se redovno druzim i koja mi znaci nesto u zivotu.

Predlazem ti toplo da izades malo van...