RevolutionX

Započeo inteso, Septembar 03, 2011, 02:21:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

O serveru
RevolutionX osnovan je 2008. Oko lipnja 2011, otišli smo izvan mreže. No sada smo natrag, i spremni da se vratim u SA-MP igru. Nama je cilj da se zabavite, što je razlog zašto imamo stunt, racing, deathmatching i minigames, sve u jednom serveru.

Deathmatching
Deathmatching? Što više reći o tome? Pa, u RevolutionX, imamo jednu stvar za reći: to je bolje. S pristupom na bilo koje oružje, a imate i mogućnost koristiti hydre i tenkove, možete dići u zrak stvari kao nikada prije. KABOOM.

Stunting
Sa tako mnogo servera za stunting, zaÅ¡to nas odabrati? Kvaliteta i količina. Imamo odlične mape za stunt, i uvijek ih se gradi viÅ¡e. Jedan od naÅ¡ih favorita je /Twister. Možete li ga zavrÅ¡iti? Mnogo puta smo morali pokuÅ¡avati da bi uspjeli. Pa, doÄ'ite osobno i probajte. (Možete vidjeti popis stuntova sa /stunts - Naravno glavni stuntovi su na glavnim airportima).

Racing
Tko je najbolji? Možete li osvojiti prvo mjesto? Imamo više od 50 utrka na našem serveru, spremne za vožnju. Utrke se voze svakih 5 minuta, a admin može početi jedan race u bilo koje vrijeme.

minigames
Imamo razne minigames, kao minigun minigame, i joÅ¡ mnogo toga. Nemamo puno za reći o tome, samo da vas osvoje čim jednom uÄ'ete u njih.

Dakle, zašto još uvijek čitate ovaj thread? Mi bi se rado ste kao igrač u našem serveru.
Website: www.rxdmserver.com

IRC Channel: #rxdm
IRC Server: irc.foco.co
Prevedeno(google prev.) i postano na zahtjev vlasnika servera.

Sretno Inteso, nadam se da ces uspeti jer znam da si predobar skripter, pre svega zbog one InteAdmin FS :D

Pozdrav.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Srecno, nadam se da ces uspeti ;)

Zelim puno srece i nadam se da je mod dobar ucicu sutra da pogledam. GL :D

Sretno sa serverom. :)

Server IP: 193.192.58.82:7782
Forum: www.balkan-underline.info

Ljudi server je od CJ101 samo kaj sam ja njegov prijatelj pa me zamolio da postam za njega. Creditsi idu njemu :P

Sretno sa serverom

Real-Life informacije

Ime : Antonio
Nadimak : Tony
Mjesto : Đakovo,Hrvatska
Pol : Musko
Godine : 15

Afrika Gaming Informacije

Rank : Mapper
Profil : Click
Nick : Jimmy_Lopez Status : Lider HPL-a Level : 1 Imovina : -

Srecno sa serverom .. Malo je teze napuniti ovakve servera li nemojte odustajati ..

Citat: agent55527 poslato Septembar 03, 2011, 14:45:38 POSLE PODNE
opis nije nesto vidicu kakvi ste , forum imate default temu na kojoj pise SimpleMachines  :D

Koristio sam google prevoditelj sinoć da prevedem opis. I sumnjam da je igračima bitno koja je forum tema.
Poslednja Izmena: Septembar 03, 2011, 15:58:47 POSLE PODNE od Inteso

[BUL]Salvatore

Srecno sa serverom nadam se da ces uspeti  ;)

Sretno :)

Citat: Gospodin poslato Septembar 04, 2011, 18:06:55 POSLE PODNE
Srecno sa serverom nadam se da ces uspeti  ;)
tesko je na balkanu uspjet sa ovakvom vrstom servera  :/

Citat: davork poslato Septembar 21, 2011, 21:54:23 POSLE PODNE
Sweet! Social Sims is the Best!Sims Socials Money Hack is HERE.I found a new technique that collects simoleons and social points with no effort, and it's automated so you can collect money overday.
Step 1: Download Hack
Step 2: Open any internet browser and log onto facebook.
Step 3: Open The Sims Social and visit a neighbors house.
Step 4: Walk in front of the shower.
Step 5: Open the file and click run.

dje se ovaj izgubi u ovako malenom BS svijetu :/

Ovo su neki bottovi na novim drogama(systemima) ulaze cak pored zastite pri registraciji i vec ih ima.. 2-3 koliko sam ja vidio ^^

Citat: davork poslato Septembar 21, 2011, 21:54:23 POSLE PODNE
Sweet! Social Sims is the Best!Sims Socials Money Hack is HERE.I found a new technique that collects simoleons and social points with no effort, and it's automated so you can collect money overday.
Step 1: Download Hack
Step 2: Open any internet browser and log onto facebook.
Step 3: Open The Sims Social and visit a neighbors house.
Step 4: Walk in front of the shower.
Step 5: Open the file and click run.

? Da nisi opgresio pdf ?