MTA Problem

Započeo Paco, Avgust 30, 2011, 20:11:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Paco

Pa kad pritisnem F5 ili test game meni covjek ostane gore u sraku zbugan i nemoze se micat,kad ga tavim na pod onda samo trci u mijestu

Slika: http://i.imgur.com/SRciP.jpg

Hitno Pomoc!

Paco

jesam al isto sve sam F5 Game test full i ovo sa slike sto pise sve sam pokuse samo ovaj CJ zapne gore

Skini 1.0.5 ta nova verzija nezz tačno, uglavnom na njoj taj problem nema, i meni isto bilo kao kod tebe.

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

nova verzija 1.1 je zbugana ja sam malo koristio i nece dalje !!! predji na 1.0.5 i uzivaj :D
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

Paco

sta cu sa tim resursima objasni mi pls

Raspakiraš ih i staviš ih u MTA San Andreas 1.1\server\mods\deathmatch\resources Kolko puta već to moram objašnjavat?

Paco

stavio sam ovo i neradi opet mi covjek zapne gore
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2011, 21:54:45 POSLE PODNE od Paco

Citat: Paco poslato Avgust 30, 2011, 21:45:49 POSLE PODNE
stavio sam ovo i neradi opet mi covjek zapne gore

Jok to su nedostaci koji ti fale da bi ti normalno radilo bez takvih zafrkancija poput testa, ili problem sa objektima =)

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Paco

Meni stalno 1.1 MTA verzija crasha + kada idem test ocita mi se objekti koje sam obrisao  :'(

By the way:

Odlicna verzija, puno bolje mogu raditi i da bude preciznije, samo da rijesim ovaj problem..  :-\

Neznam za vas, ali meni MTA 1.1 radi odlično  :D

Citat: Paco poslato Avgust 30, 2011, 20:11:07 POSLE PODNE
Pa kad pritisnem F5 ili test game meni covjek ostane gore u sraku zbugan i nemoze se micat,kad ga tavim na pod onda samo trci u mijestu

Slika: http://i.imgur.com/SRciP.jpg

Hitno Pomoc!

Napravi reinstall, imao sam takav problem..  :-\

Procitaj praivla.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri