[Pomoc] Kako postaviti kuce na prodaju

Započeo Kretenko, Avgust 29, 2011, 21:48:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: BK
Detaljan opis problema: Pa u modu ima dosta kuca blizu kolodvora a da ih nema za prodaju, pa kako, stvarno ne kuzim, cuo sam za neki gar house ali ne razumijem se u taj program pa imali neki tut ili nesta ?
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

GarHouse nije program nego filterscripta koju ubacis u svoj GM tako da skines amx. file i stavis u fliterscriptes folder svog servera i onda u server cfg. isto pod filterscriptes stavis naziv FS...

i mene to zanima mozetel detaljno molim probo sam preko jednog tuta ali nije ispravan nesto
Pravim modove i FS-ove javite mi se na PM za drugo samo $$$$$$$$$

Skines GarHouse FilterScript,amx i pwn file ubacis u svoj foleder FilterScript i u server.cfg stavis naziv filterscripte (msm da je Garhouse).Stavis je na prvo mjesto jer se moze desiti da ne radi.Ulogujes se kao rcon admin (/rcon login pass)(pass provjeravas u server.cfg pod "rcon...").Zatim stanes na "vrata" kuce gdje hoces da bude buy i kucas /createhouse i cjenu kuce (minimalno na garhouse je 100k,mada to mozes promjenit u pawnu) kada to ukucas,kuca je automatski "napravljena" sve sto igraci treba da rade jeste da stanu na checkpoint pred kucom i da izaberu buy.Kada udjes u kucu ukoliko si je kupio imas komandu /housemenu ... tu biras int,stavljas alarm,ime kuce,itd.Uzivaj