[Pomoc]oko kompa, hitno!

Započeo SteXi.ılllı., Avgust 21, 2011, 17:12:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Kad palim kompijuter izbacuje mi ovu poruku

"Windows could not start because the following file is missing or crrupt:
\windows\system32\config\system

Yuo can attempt to repair this file by starting windows setup select "r" at the first screen to start repair

MOZE POMOC.....!?!?!?!?! :)

Haha jbg trebaÅ¡ ponovo dizat susta tako je kod mene bilo jednom i ponovo sam digao sustav i sve normalno radi meÄ'utim bio je Å¡topo opet jedno vrijeme i gruu u laptop i da ga upalim opet isto i onda ja sada imam bootabilni CD od Linuxa i preko njega idem a probavao sam instalirati Linux ali ima nekih errora na CD-u(oÅ¡tećen je),ali možeÅ¡ i ti skinuti na CD Linux pa onda istalirati samo posjeti www.ubuntu.com

Idi do prijatelja i kopiraj si to na USB ili nes, bootaj u safemodeu ako ide i ubaci to, ako nejde, izvadi HDD i nosi ga kod frenda :D
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: [GG] LuKsA poslato Avgust 21, 2011, 17:42:56 POSLE PODNE
Idi do prijatelja i kopiraj si to na USB ili nes, bootaj u safemodeu ako ide i ubaci to, ako nejde, izvadi HDD i nosi ga kod frenda :D

Da ali nemore da učita u safemodu ja sam probavao doÄ'e i isto to piÅ¡e da fali i nemore nikako jedino da digneÅ¡ sustav...

Ma nije meni problem dici sistem i srediti ga sve, problem je sto nece, ja imam vistu, win 7 i xp, svaki sam probao i nece, pise mi kad ga palim press any key to open setup, za windows, ja pritisnem bilo sta, i posle 3 sekunde opet ona greska :S

Mirnas_Tajic

Znas sta ces? posudi od druga HDD i onda taj frendov HDD ukljuci i stavi ga da je Glavni a svoj da je sporedni i i kad upalis komp udji u My compjuter.. i formatiraj svoj Hdd i onda udji u Bios tako ces oci i stavi sistem na taj svoj Hdd

Citat: Mirnas_Tajic poslato Avgust 21, 2011, 21:13:55 POSLE PODNE
Znas sta ces? posudi od druga HDD i onda taj frendov HDD ukljuci i stavi ga da je Glavni a svoj da je sporedni i i kad upalis komp udji u My compjuter.. i formatiraj svoj Hdd i onda udji u Bios tako ces oci i stavi sistem na taj svoj Hdd

Vidis da su rekli da to ne moze

Zna ko il da nosim na popravku ?

Nosi na popravku ali pogledaj moj prvi post i nemoraš ti nositi već sam sebi napravi kompjuter preko Bootabilnog CD-a ili USB-a zavisi na šta staviš...

Ma neogu se oko toga bakcat, odno sam na popravku..
LOCK