>Earth Gaming Otvaranje 26.08.2011.<

Započeo Zlatan_Ibrahimovic, Avgust 21, 2011, 16:06:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Zlatan_Ibrahimovic








Ime Servera:Earth Gaming
Owneri:LuxZillo i Vanilla
Co-Owner:Escobar
Mapperi:LuxZillo
Skripteri:LuxZillo
Otvaranje:26.08.2011.
Forum: www.earth-gaming.org
Ip: 78.47.53.130:7781





|Uvod
*Earth Gaming je nova sa:mp zajednica.Koja uskoro otvara novi roleplay sa:mp server.Kao sto znate na serveru ce morati svi igraci biti dobri rp igraci.Ukoliko se ne budu igraci pridrzavaserver uklonjen! pravila dobit ce warn,jail ili ban.Vlasnici su: LuxZillo & Vanilla.Mod sam editao negdje oko 2-3 mjeseca.Na serveru ukoliko zelite biti admin ili gamemaster morat cete napisati prijavu kad budu otvorene ili da dovedete igraca.Prijave ce biti i za lidere a u svakoj organizaciji , bandi ili mafiji ce biti po 2 lidera.I lideri ce imati svoju obavezu.To jeste da budu i oni rp igraci,da postuju pravila,da clanove ubacuju u organizaciju kad ih rp testaju i provjere prijavu na forumu.Ako budu radili drugacije lidera cemo vam skinuti.Admini ce morati takodjer postovati pravila i ne smiju iskoristavati admin komande kako bi npr od nekog pobjegli,davali novac da uzmu vozilo i sl.Jer se ipak RL radnja treba koristiti.I zaradjivati i raditi kao u stvarnom zivotu.










Pa da krenemo u opis moda.Radnja je u LS-u.Na njemu su smjesteni mnogo bizzova i kuca i sbizzova.Kucu koju hocete kupiti morate imati odredjeni level i odredjeni iznos novca kako bi kupili kucu.A samo mozete imati 1 kucu u vlasnistvu a tako i bizz.Kucu mozete upgrade-ovati sa houseupgrade i s tom komandom mozete postaviti heal i armor upgrade u kucu kako bi ste se healali kod kuce,a da ne morate ici svaki cas u neku kupovinu.Kad imate biz moci cete i zaradjivati ali zavisi koliko korisnika kupuje neke stvari kod vas.Biz mozete imati kakav pozelite.Restorani,kafici,neke tvrte i sl.Ako volite vozila,brodove,motore ili cak letjelice to sve mozete kupiti na razlicitim mjestima.Zelite brzo ili sporo vozilo?Nema problema to mozete kupiti u LS-u i vozite ga koliko hocete ali pazljivo.Maksimalan broj vozila mozete imati 3 jer sam vidio da to bolje izgleda nego da imate samo 1 vozilo.Da kupite vozilo kucate /v buy.

Imamo na serveru kiosk na raznim mjestima.Na serveru imamo dosta toga sto je u dialogu.Kao npr. /help,/jobhelp,/drink,/buy,/adminhelp,/zaposljavanje i dosta toga.Ako se zelite zaposliti morate otici u gradsku vijecnicu i kucati /zaposljavanje to ce vam odmah prikazati cim udjete u prostoriju.I kad kucate tu komandu moci cete odabrati posao koji zelite da imate.Ne znate komande koje imate?Ne brinite se kucajte /jobhelp i odaberite posao koji imate.Ne znate gdje vam je lokacija vasih auta od vaseg posla?Kucajte /lokacijeposlova(/lp) i dobit cete listu za lokacije poslova.Na serveru imamo takodjer i polaganje.A to se nalazi na jednom mjestu i to cete vidjeti u slikama.Kad budete polagali morat cete voziti pazljivo kako bi dobili vozacku kartu.Ukoliko uspijete dobit cete vozacku i moci cete je koristiti.Imamo takodjer i fighting stil na serveru.To jeste da mozete u teretani kod gantona gym-a odabrati stil borbe koji zelite kako bi ste se bolje odbranili od neprijatelja.

Ukoliko ste u opasnosti zovite policiju na /call 911.A ako ste bolesni zovite takodjer na /call 911 i dostupni bolnicari ce doci po vas da vas izlijece.A ako nemate prijevoz a trebate otici negdje onda trebate da zovete bus vozace na /call 222.A ako imate pokvareno vozilo imate automehanicare i zovite ih na /call 555.

Ako ste policajac i hocete da uhitite nekog morate odvesti osumnjicenog do zatvora i kucati /arrest.A ako zelite da provjerite je li neka osoba pijana ili drogirana onda kucajte /alkotest ili /drogatest.Ako vidite policajca negdje svezanog mozete ga odvezati sa /copuntie.
Zelite nekog zvati na mobitel a ne znate mu broj.Onda odite u 24/7 i kupite imenik.I zatim kucajte /number njegov id i zatim cete vidjeti njegov broj.

Ako ste bandit/mafijas i zelite opljackati banku morate otici do banke u kucati /robbank.Ukoliko zelite svezati neku osobu u vozilu morate kupiti konop u 24/7 i onda mozete i kucati /tie.Zelite da osoba ne vidi gdje je vozite kupite povez u 24/7 i kucajte /povez.
Svaka banda ima svoju opremu i svoj HQ, tako da ostale bande ne mogu ulaziti u tudje baze ili uzimati tudje oruzje.Ali samo policajci,swat i fbi mogu provaliti vrata baza od bandi/mafija.

*Anticheat je JunkBuster.Koji cuva skriptu od svakakvih cheatova i hackera.










Organizacije na serveru

LSPD (Drzavna policija)
FBI (Federalni Biro za Istrazivanje)
SWAT (Special Weapons And Tactics)
LSMD ( Bolnicari )
Vlada
Nova TV
CPD (Seoska Policija)
Obalna Straza










Bande na serveru

Urban Terminators
Sky Riders
Bad Boys
Evil Kings
Insane Locos










Mafije na serveru

Japanese Tigers
The Skeleton Gorillas
Hitman Agency












Poslovi na serveru

Detektiv
Odvjetnik
Kurva
Diler Droge
Automehanicar
Bodyguard
Svercer materijala
Diler Oruzja
Radnik na gradilistu
Bokser
Vozac Busa
Kamiondzija
Raznosac Pizze
Farmer
Ilegalni Farmer
Svercer Droge
Cistac ulica
Proizvodjac Oruzja











Beach Party


Burg



Banka i 24/7



Gradska Vijecnica



Kiosk



Carownovi



Plivanje Event



Event Trcanja



Japanese Tigers



LSPD



FBI



Bolnica



Urban Terminators



Baza Obalne Straze



SWAT



The Skeleton Gorillas



Vlada


Hitman Agency



Nova TV



Insane Locos



CPD



Sky Riders



Bad Boys



Evil Kings



Kafici



Polaganje



Teretana & Fight Stilovi



Ostali Eventi



Spawn











*Ostale informacije o serveru.Bankomate mozete koristiti samo ako imate pin kod.A pin kod mozete dobiti tako sto prvo uzmete visa karticu u banci.A zatim kucate /pinkod kako bi ste dobili broj pin koda.I kad budete kucali /bankomat morat cete prvo upisati vas pin kod sa vase kartice.
Granice su svugdje smjestene.I da predjete preko granice morate kucati /granica i zatim vam se kapija otvara i oduzima vam se 100$.
Ako ste izgubljeni i ne znate gdje je sta mozete kucati /gps.
Kad budete isli u teretanu i zelite novi stil borbe morat cete prvo kucati /treniraj.
A ukoliko zelite vidjeti vase stilove borbe kucajte /fightstil.
Ako ste novi i ne znate rp pravila mozete na serveru kucati /rppravila a i da vidite ostala pravila servera kucajte /rules.
U organizacije/bande/mafije mozete uci samo sa 3. lvlom i vise.
*Privatne/Neskriptane organizacije
Tu organizaciju cete vi moci napraviti na forumu,ali cete morati napisati pricu o toj bandi/organizaciji.Mi cemo primiti oni koji budu rpali i dat cemo vam podforum za vasu bandu/organizaciju i dobit cete IRC kanal.A zatim u UPDATE-u ce biti skriptana.
Statse cemo vracati ali samo sa poznatijih balkanskih servera,a to bi bili : SpeedTouch,Edimax,CroHerze,GeForce,Balkan Underground,[cenzura] Lights.
Ukoliko ste admin ili gamemaster onda necete moci biti i lider.Dakle clanovi ce morati odabrati ili lidera ili gm ili admina.Znaci samo 1!

Prijave za lidere/gamemastere/admine ce biti otvorene tokom dana



Poslednja Izmena: Avgust 27, 2011, 10:53:07 PRE PODNE od LuxZillo

Odlican Opis

Forum Isto Odlican
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2011, 16:08:46 POSLE PODNE od |P<RP>|NQweRtYZ

Super ti je ovo, bravo, srecno vam...Malo su cudne org/bande, no nema veze :D

Zlatan_Ibrahimovic

[quote author=[OG]ukolazaNinje-Borat link=topic=30048.msg226405#msg226405 date=1313936114]
Super ti je ovo, bravo, srecno vam...Malo su cudne org/bande, no nema veze :D
[/quote]

Kako to cudne? :D

...Neno...


Ima grešaka na nekim mapama. Doći ću da pogledam, srećno dalje!


No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.


Sergio_Don

Sretno Nam :)
Ajmo srusiti rekord koji je CroElite napravio s 41 igrac online na otvaranju :)

Zlatan_Ibrahimovic


Svi mi kradete font :(
btw: Cudne jer su drugacije, a malo glupa imena, npr. Bad Boys :D

Zlatan_Ibrahimovic

[quote author=[OG]ukolazaNinje-Borat link=topic=30048.msg226416#msg226416 date=1313938060]
Svi mi kradete font :(
btw: Cudne jer su drugacije, a malo [cenzura]a imena, npr. Bad Boys :D

[/quote]

Nisu svima [cenzura]a,neka oni kazu jesu li ili ne, 1 glas nije dovoljan
Poslednja Izmena: Avgust 21, 2011, 16:50:41 POSLE PODNE od [EG]LuxZillo

Ok, ok, ali ipak ti predlazem da za bande stavis neka ghetto imena...
Ipak se tu RP-a Los Andjeles, West Side ;)

Zlatan_Ibrahimovic

Bolje ne bih jer se ta imena svugdje koriste

E, vidis, ne mislim na Crips, Bloods, smisli sam...
Compton G's Blocc npr, to sam lupio sad :D

Sretno vam :D
Since 19.6.2011 - P!xel
                                  

- Skripter
- Maper
- Web Developer