Multi Theft Auto 1.1 Videos & Informacije

Započeo GodFatherr, Avgust 21, 2011, 14:51:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Nik Delgad.lua poslato Avgust 23, 2011, 14:26:03 POSLE PODNE
Odpakiraš ih i staviš ih u resource folder koji se nalazi -> MTA San Andreas 1.1\server\mods\deathmatch\resources

Resources cache ? Kako vec ? Kod mene nema resources :'(

Čudi me što nema. Napravi ga onda. resoruces i staviš te fajlove unutra.

Citat: [CY:RP & BM] × SpaMaster × poslato Avgust 23, 2011, 14:43:15 POSLE PODNE
Citat: Nik Delgad.lua poslato Avgust 23, 2011, 14:40:10 POSLE PODNE
Čudi me što nema. Napravi ga onda. resoruces i staviš te fajlove unutra.

Nece opet
Jesi siguran da nisi ništa prčko i da je instaliran "clean"? Pokušaj reinstalacijom i stim da kad izbrišeš da sam još izbrišeš MTA San Andreas 1.1 folder ako će tamo još biti. Instaliraš MTA skineš one data files, skineš ponovo resources i postaviš ih. Onda bi trebalo sve raditi.

Citat: Nik Delgad.lua poslato Avgust 22, 2011, 18:32:13 POSLE PODNE
I da MTA 1.1 Map Editor donosi precizno postavljanje objekata i rotaciju. Kako je prikazano u ovom videu. http://www.youtube.com/watch?v=4Yl0sePTMFQ&feature=player_embedded

Ovo se nemože... To on ima neki plugin il nešto...

Je l' treba malo da se pričeka kad se otvori map editor ili šta, meni ne prikazuje ništa, crn mi ekran?

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Citat: monkeypantzz poslato Avgust 23, 2011, 15:23:45 POSLE PODNE
Je l' treba malo da se pričeka kad se otvori map editor ili šta, meni ne prikazuje ništa, crn mi ekran?

Pogledaj malo moj i Nickov razgovor :D xD

Gledao sam, s'tim što sam ja ubacio one fajlove u MTA San Andreas 1.1\server\mods\deathmatch\resources-catche i ne radi. Probao sam da ih premestim u novi folder koji sam napravio pod imenom resources, opet neće.

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Citat: monkeypantzz poslato Avgust 23, 2011, 15:28:37 POSLE PODNE
Gledao sam, s'tim što sam ja ubacio one fajlove u MTA San Andreas 1.1\server\mods\deathmatch\resources-catche i ne radi. Probao sam da ih premestim u novi folder koji sam napravio pod imenom resources, opet neće.

Napravi folder "MTA San Andreas 1.1\server\mods\deathmatch\resources" i tamo ubaci

edit: Ja onaj precius plugin nemogu naći... yey me
Poslednja Izmena: Avgust 23, 2011, 15:36:19 POSLE PODNE od BloodMaster

Reinstalirao sam i ponovo pokušao i radi, iako sam i prošli put uradio i nije htelo. U svakom slučaju, hvala. ^^

Ja sve napravim kako vi kazete i kurva opet nece da radi...

Evo uploadovao sam server folder, samo prekopiraj i trebalo bi da ti radi: http://www.2shared.com/file/ytaHH1cy/server.html?