[POMOC]Iz mta na gamemode

Započeo Savke, Avgust 17, 2011, 01:09:17 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dakle ovako napravio sam neku crkvu xD za neko vencanje na RP serveru ali neznam da ubacim u moj GM??? POMOZITE!!  :'(  :'(

vlado_plavsic

Konvertujes mapu na ovom sajtu ---> http://www.convertffs.com/

Otvoris Svoj gamemod preko pawno editora,CTRL + F i upises OnGameModeInit() i ispod toga stavis objekte koje si konvertovao,posle toga compile i to je to.

e hvala ti puno uspeo sam sve ali... kad odem na to mesto gde sam napravio i sve sve kao providno! nevidi se od daleko ili moras da brices skroz tamo da bi vido!?? pomozi  ???

Citat: [BL]Savke poslato Avgust 17, 2011, 10:42:39 PRE PODNE
e hvala ti puno uspeo sam sve ali... kad odem na to mesto gde sam napravio i sve sve kao providno! nevidi se od daleko ili moras da brices skroz tamo da bi vido!?? pomozi  ???

Trebas da imas streamer i objekte da prebacis iz CreateObject u CreateDynamicObject

mozes li mi dati neki tutorial kako se radi i gde da skinem taj stremar kako li se vec zove?  :o

Lose otvorena tema, niste trebali da pomazete -.-
Koristi trazilicu, ima 100X ovakvih tema...

Gotti, lock ovo...

Omg kako mrzim kad dodjem sa odmora i vidim hiljade da kazem retardiranih tema, pa jel vi ljudi znate da koristite TRAZILICU?

ukolazaninje: hvala

LOCKED
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri