[POMOC]Kucni host

Započeo Savke, Avgust 14, 2011, 10:47:26 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napravio sam kucni samp server i za sada sve dobro ide! ali ima jedan veliki problem skoro na svaka 2 dan-a menja se ip adresa pa nema mnogo igraca. Ip adresu za ostale gledam na www.whatismyip.com ali na skoro svaka 2 dana ona se menja.
Ako neko zna kako da ostavim samo jedna ip da bude da se nemenja ako to uopste moze??? Hvala

imas dinamicnu IP, imas static ip changer tak nesto
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: SaVkE poslato Avgust 14, 2011, 10:47:26 PRE PODNE
Napravio sam kucni samp server i za sada sve dobro ide! ali ima jedan veliki problem skoro na svaka 2 dan-a menja se ip adresa pa nema mnogo igraca. Ip adresu za ostale gledam na www.whatismyip.com ali na skoro svaka 2 dana ona se menja.
Ako neko zna kako da ostavim samo jedna ip da bude da se nemenja ako to uopste moze??? Hvala
Moras platiti host imas pdf Hosting . IP ti se nikada nece mjenjati i bit ceti srw online 24/7
Ako neko treba pomoc oko mappanja i skriptanja kontakt PP

xD znam da moze da se kupi  :D ali ja hocu da se nemenja IP pa nek ostane kucni host.Molim vas recite mi kako da ostane jedna IP adresa sta si ti reko Dinamicna IP ili sta?

imas dinamicnu IP adresu, i sad imas neki program koji ti je prebaci u staticnu i onda ti se nece mjenjat ;)

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: SaVkE poslato Avgust 14, 2011, 12:35:45 POSLE PODNE
Nerazumem koji program ???
omg pa jesam rekao koji?Pa neznam ni ja koji

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Citat: SaVkE poslato Avgust 14, 2011, 12:35:45 POSLE PODNE
Nerazumem koji program ???
http://www.no-ip.com/

i jos par programa....

i npr imas IP ovakav :

imeservera.servergame:7777
snadi se :)
Poslednja Izmena: Avgust 14, 2011, 13:49:25 POSLE PODNE od [BM]υʟтıмαтε
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

USPE SAM  :)  ;D Hvala svima.... System32 sorry zbog onoga xD  ;)