Otvorenje Balkan MTA sutra u 8 sati!

Započeo SARMA, Avgust 08, 2011, 22:28:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

If you feel you have reached this page in error, please contact the web site owner:
[email protected]

It may be possible to restore access to this site by following these instructions for clearing your dns cache.

If you are the web site owner, it is possible you have reached this page because:

The IP address has changed.
    There has been a server misconfiguration.
    The site may have been moved to a different server.

If you are the owner of this website and were not expecting to see this page, please contact your hosting provider.

Note: Although this site is running cPanel, WebHost Manager, and Apache software it almost certainly has no other connection to cPanel Inc. or the Apache Group. Please do not send mail about this site or its contents to cPanel Inc. or the Apache Group.
About cPanel:

cPanel is a leading provider of software for the webhosting industry. If you would like to learn more about cPanel please visit our website at www.cpanel.net. Please be advised that cPanel Inc. is not a web hosting company, and as such has no control over content found elsewhere on this site.
About Apache HTTP Server:

The Apache HTTP Server is an open source web server which powers many of the world's web sites. The Apache HTTP server is part of the Apache Group's many influential projects. Their efforts have helped shape much the world wide web, and they continue to be a dominating force in the web hosting industry.

Eto sta mi izbaci kad udjem na http://www.mta-balkan.com

Vidjet cemo kako ce ovo ici, ako nadem kakvo kopiranje balkan sampa onda ce biti problema.

Citat: Chris poslato Avgust 11, 2011, 19:22:38 POSLE PODNE
Vidjet cemo kako ce ovo ici, ako nadem kakvo kopiranje balkan sampa onda ce biti problema.

Nez uvrede i uz poÅ¡tovanje prema tebi i ovom forumu i cijelom vodstvu ne želim nikoga napasti ili vrjeÄ'ati ali ovo je moje miÅ¡ljenje:

Šta ti možeš, možeš mu dati ban, a BS polako ako i sam primjetiš gubi stare korisnike jer (ovo nije tajna) Correlli je otvorio svoj forum i stvarno se poceo puniti nevjerojatnom brzinom. (ako ne smijem to napisati onda stavite zb-balkan.com u zabranjen link) ali jednostavno sto nikad nisam volio na ovom forumu je to sta se ovaj balkan-samp.com stavlja ko da je on napravio cijelu SA:MP modifikaciju, mjesate se u sve u sta vam nisu prsti kao npr. kad netko reklamira ili ako djeca vode neki server vi udaljavate te servere sa ovog foruma to nikad neću shvatiti to još nisam vidio na forum.sa-mp.com a balkan-samp.com se stavlja ispred njih. Stavljate si za pravo da svime 'upravljate' npr. bilo je nešto da kada se otvarao ovakav forum isto (vaša konkurencija) vi ste banali sve koji su spomenuli; A ZAŠTO? Vi ste isto odobreni od SA-MP.COM a da niste odobreni sa:mp moze okriviti za kradu autorskih prava. Sada mi ti reci zasto ce biti problema i kakvih probleme ti mozes zadati? To sto je netko kopirao temu to nije tvoja briga jer je ovo takoder kopija/edit dziner teme koja je 'free' (open soruce) samo sto creditsi moraju ostati i da netko hoce i da moze zasto ne bi napravio temu ko ovu? Tj. ko ce mu zabraniti, ti jedino sta mozes je banati nekoga i to je sve.

Bez uvrede ali ovo je cinjenica koja mi NIKADA nije bila jasna kod vas i jasno mi je zasto je ovoliko ljudi u ovih 2 dana napustilo ovaj forum.

Ovo se ne odnosi na SMODOVE pogotovo ne na ove nove nego na glavno vodstvo foruma jedino mi Koksildno gura da je on isto medu njima ali on mora samo provoditi pravila ona koje ste vi nalozili.
Poslednja Izmena: Avgust 11, 2011, 19:46:52 POSLE PODNE od [H]265
Kristijan Stipić

sve isto ko balkan samp samo sto je promijenjeno izu samp u mta

Bilo je i vrijeme da ti pukneš!
Sad ću citirat H265-a
CitatTo sto je netko kopirao temu to nije tvoja briga jer je ovo takoder kopija/edit dziner teme koja je 'free' (open soruce) samo sto creditsi moraju ostati i da netko hoce i da moze zasto ne bi napravio temu ko ovu? Tj. ko ce mu zabraniti, ti jedino sta mozes je banati nekoga i to je sve.

Prije ove trenutne teme, bila je SilentWave (tema koja je na balkan sampu trenutno, uz edit), te ste mi rekli da KOPIRAM Balkan SA:MP i da ju moram ukloniti ili će bit
problema.
Nije mi jasno, zašto će bit problema, ako je to JAVNA tema?

Nadovezujem se na ovo, da uklanjate servere koji su uzeli recimo intro kakav ima CH i još MILIJUN servera oko CH.
Na službenom forumu ima milijun kopija, NL je isto tamo reklamirao, jel ga ko uklonio? Nije.

Citatkakvih probleme ti mozes zadati?

Abuse službu?

Citat: LittleDevil poslato Avgust 11, 2011, 19:54:50 POSLE PODNE
sve isto ko balkan samp samo sto je promijenjeno izu samp u mta

Tema je OPEN SOURCE, dakle smijem ju koristit, ako želim mogu napravit istu temu kao na BS, nitko mi nemože zabranit.
Teme (kategorije i ostalo) su trebale biti slične kao na Balkan SAMP jer smo mi trebali biti kao neki partneri, meÄ'utim niÅ¡ta od toga.
Poslednja Izmena: Avgust 11, 2011, 20:00:12 POSLE PODNE od Vilko

dragan12

Citat: [H]265 poslato Avgust 11, 2011, 19:45:18 POSLE PODNE

Nez uvrede i uz poÅ¡tovanje prema tebi i ovom forumu i cijelom vodstvu ne želim nikoga napasti ili vrjeÄ'ati ali ovo je moje miÅ¡ljenje:

Šta ti možeš, možeš mu dati ban, a BS polako ako i sam primjetiš gubi stare korisnike jer (ovo nije tajna) Correlli je otvorio svoj forum i stvarno se poceo puniti nevjerojatnom brzinom. (ako ne smijem to napisati onda stavite zb-balkan.com u zabranjen link) ali jednostavno sto nikad nisam volio na ovom forumu je to sta se ovaj balkan-samp.com stavlja ko da je on napravio cijelu SA:MP modifikaciju, mjesate se u sve u sta vam nisu prsti kao npr. kad netko reklamira ili ako djeca vode neki server vi udaljavate te servere sa ovog foruma to nikad neću shvatiti to još nisam vidio na forum.sa-mp.com a balkan-samp.com se stavlja ispred njih. Stavljate si za pravo da svime 'upravljate' npr. bilo je nešto da kada se otvarao ovakav forum isto (vaša konkurencija) vi ste banali sve koji su spomenuli; A ZAŠTO? Vi ste isto odobreni od SA-MP.COM a da niste odobreni sa:mp moze okriviti za kradu autorskih prava. Sada mi ti reci zasto ce biti problema i kakvih probleme ti mozes zadati? To sto je netko kopirao temu to nije tvoja briga jer je ovo takoder kopija/edit dziner teme koja je 'free' (open soruce) samo sto creditsi moraju ostati i da netko hoce i da moze zasto ne bi napravio temu ko ovu? Tj. ko ce mu zabraniti, ti jedino sta mozes je banati nekoga i to je sve.

Bez uvrede ali ovo je cinjenica koja mi NIKADA nije bila jasna kod vas i jasno mi je zasto je ovoliko ljudi u ovih 2 dana napustilo ovaj forum.

Ovo se ne odnosi na SMODOVE pogotovo ne na ove nove nego na glavno vodstvo foruma jedino mi Koksildno gura da je on isto medu njima ali on mora samo provoditi pravila ona koje ste vi nalozili.

Sa ovim se slazem. Jer je ova politika na Balkan SA:MP-u svima dopizdela da budemo iskreni. A Correlli nije ni imao na umu za taj forum nego se Djankaa sa njim dogovorio da otvore forum posle onoga sto se desilo sa Olujom. I mene je pozvao u administraciju ali sam odbio jer je to obaveza i necu da se neki tamo ljute sto sam sto sam ono.

Vi ste isto odobreni od SA-MP.COM a da niste odobreni sa:mp moze okriviti za kradu autorskih prava. Sada mi ti reci zasto ce biti problema i kakvih probleme ti mozes

Otkud ti to? sa-mp.com ih nije odobrio kao sluzbeni balkanski forum niti ce ih ikada odobriti, cemu onda sluzi Ex-Yu podforum na sa-mp.com ?

Citat: [CRP] Pacijent_ poslato Avgust 11, 2011, 20:03:16 POSLE PODNE

Vi ste isto odobreni od SA-MP.COM a da niste odobreni sa:mp moze okriviti za kradu autorskih prava. Sada mi ti reci zasto ce biti problema i kakvih probleme ti mozes

Otkud ti to? sa-mp.com ih nije odobrio kao sluzbeni balkanski forum niti ce ih ikada odobriti, cemu onda sluzi Ex-Yu podforum na sa-mp.com ?

Soprano je reko da su ga morali odobrit.
Te mi je i H265 rekao da tražim dozvolu od MTA za otvaranje ovog Balkan MTA foruma. I to je bio pametan potez ;)

Eto ti znaš ti si bio kad se ovaj forum otvorio pa znaš. Ovaj forum JE ODOBREN od sa-mp.com ako ne vjeruješ pitaj Correlli-a i nemoj pricat napamet.
Kristijan Stipić

Citat: [H]265 poslato Avgust 11, 2011, 22:27:20 POSLE PODNE

Eto ti znaš ti si bio kad se ovaj forum otvorio pa znaš. Ovaj forum JE ODOBREN od sa-mp.com ako ne vjeruješ pitaj Correlli-a i nemoj pricat napamet.
Bas Correlli je rekao da nije odobren. Sad cu ti naci i link...

EDIT: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=108151&page=82   ::)

Citat: [H]265 poslato Avgust 11, 2011, 22:27:20 POSLE PODNE
i nemoj pricat napamet.

Nemoj ni ti.  :-\
Poslednja Izmena: Avgust 11, 2011, 22:34:01 POSLE PODNE od [CRP] Pacijent_

Ovdje se pricalo da jest, sjecam se dok je Correlli sam rekao kao i Soprano ali izgleda da je to onda 'izmisljotina' ali kako god. briga me. Ako i nisu onda sam tek u pravu s tim Å¡to se guraju da su 'ispred' svih.
Kristijan Stipić

ej,pa decki daj, nemoj te si dozvolit da se svadate oko gluposti,to su samo sitnice

A vi sta otvarate MTA sretno :D

N0NE

Sve moguce forume na svijetu uporedjujete sa bs. Ja kad sam otvaro forum jel ti imas dozvolu balkan sampa za ivmp ako sam ja vlasnik domene ja nemoram pitat nekog soprana da ja otvorim forum ako ocu da ga otvorim otvoricu ga. Mogu sat otvorit forum za samp i uradit sve isto ko na bs i sta ce te vi gdje pise da je ista od ovog zabranjeno. Kolko ja znam tema je free i sve ostalo to znaci da svako moze otvarat sto hoce a ako vam se ne svidja to i morate se malo sopranu uvlacit u guzicu samo izvolite...

Izvinjavam se na rijecniku al sam se iznerviroo...

Te ko hoce da" zastiti" svoj forum od kopiranja creative commons licencom koja nista ne znaci evo vam ovdje link: http://creativecommons.org/choose/results-one?license_code=by-sa&jurisdiction=hr&version=2.5&lang=hr
Poslednja Izmena: Avgust 12, 2011, 13:19:25 POSLE PODNE od n0nE

Citat: n0nE poslato Avgust 12, 2011, 13:14:26 POSLE PODNE
Sve moguce forume na svijetu uporedjujete sa bs. Ja kad sam otvaro forum jel ti imas dozvolu balkan sampa za ivmp ako sam ja vlasnik domene ja nemoram pitat nekog soprana da ja otvorim forum ako ocu da ga otvorim otvoricu ga. Mogu sat otvorit forum za samp i uradit sve isto ko na bs i sta ce te vi gdje pise da je ista od ovog zabranjeno. Kolko ja znam tema je free i sve ostalo to znaci da svako moze otvarat sto hoce a ako vam se ne svidja to i morate se malo sopranu uvlacit u guzicu samo izvolite...

Izvinjavam se na rijecniku al sam se iznerviroo...

Te ko hoce da" zastiti" svoj forum od kopiranja creative commons licencom koja nista ne znaci evo vam ovdje link: http://creativecommons.org/choose/results-one?license_code=by-sa&jurisdiction=hr&version=2.5&lang=hr
e to je to... i meni isto to ide na zivce.