[Pomoc]U vezi MTA auta

Započeo Medis, Avgust 07, 2011, 22:03:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako zelim da znam??U MTA da li postoji nacin da se sprijeci ono kad stavis jedno auto i hoces drugo poslije toga i onda nemozes nista ni OK i CANCEL nista ako se na koji nacin to moze sprijeciti recite nema sta nisam uradio.Sve jedan MTA instalioro da vidim u sve jednom je isto ako ko moze pomoci HVALA MU UNAPRIJED
Pravim modove i FS-ove javite mi se na PM za drugo samo $$$$$$$$$

Koristi trazilicu. Vec je bila vakva tema.

Citat: [Dario] poslato Avgust 07, 2011, 22:10:59 POSLE PODNE
Da koristim trazilicu ali pod kojim imenom ne mogu naci trazio sam vis sto puta ali ne ide lakse mi je ovako

Citat: Medis poslato Avgust 07, 2011, 22:23:26 POSLE PODNE
Da koristim trazilicu ali pod kojim imenom ne mogu naci trazio sam vis sto puta ali ne ide lakse mi je ovako
da lakse je da ti neko drugi trazi, svi bi tako htjeli -.-
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: System32 poslato Avgust 07, 2011, 22:32:39 POSLE PODNE
Citat: Medis poslato Avgust 07, 2011, 22:23:26 POSLE PODNE
da lakse je da ti neko drugi trazi, svi bi tako htjeli -.-
nisam reko da neko drugi meni trazi nego da mi kaze ako vec zna da ne trazim vise po trazilicic ili ako zna temu kako se zove probaj ti naci pa mi jaci ima 100000 neki tema treba to preledati

ee treba to pregledat, pa pregledaj onda necu ti ja pregledati bgt
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: System32 poslato Avgust 08, 2011, 08:03:52 PRE PODNE
ee treba to pregledat, pa pregledaj onda necu ti ja pregledati bgt
Nisam ti ja reko da pregledas nego sam rekao ako netko zna da pomogne jer u trazilici imas samo kako stavit auta u pawno i to ali za ovo nema nikako probaj naci pa ces vidjeti

Pa u cemu je problem onda?

Mapa ti se automatski spremi, pa ti onda ALT+F4 i opet pokrenes, i problem rijesen...

Registrirajte se na Pecalicu! (Rewards1 & Prizerebel tip stranice samo sto je ova za Balkan!) Molim preko ovog linka :)

Speedo & Fuel by #marcus.

Što se tiče skriptanja mogu vam pomoći sa manjim problemima, za nešto veliko me ne ispitujte!

Citat: KuNaS poslato Avgust 09, 2011, 21:59:03 POSLE PODNE
Pa u cemu je problem onda?

Mapa ti se automatski spremi, pa ti onda ALT+F4 i opet pokrenes, i problem rijesen...
Jes jes stara verzija se sama spremi.............ali nova nece i nece probavam bilo kako..........i ako to spremis i opet odma pocnes radit isto se zbuga...........ali nasao sam rjesenje ako kome treba nek kaze

Pa onda sto ne kazes odma rjesenje problema? :S

Registrirajte se na Pecalicu! (Rewards1 & Prizerebel tip stranice samo sto je ova za Balkan!) Molim preko ovog linka :)

Speedo & Fuel by #marcus.

Što se tiče skriptanja mogu vam pomoći sa manjim problemima, za nešto veliko me ne ispitujte!

Citat: KuNaS poslato Avgust 22, 2011, 14:36:49 POSLE PODNE
Pa onda sto ne kazes odma rjesenje problema? :S
Rjesenje problema jest kada stavis/izmpas objekte spremis to i opet uÄ'es u mta i ckas pet minuta i kad proÄ'e pet min samo dodajes i doadjes auta nece da mi se zbuga nikako :D mozda sam malo iskompliciro al sta ces :D