[MAP] La Cosa Nostra Baza

Započeo Heavyfrost, Avgust 07, 2011, 12:00:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

OMG...ovo je LCN baza...a italijani, a posebno La Cosa Nostra u Rl-u koriste najace masine od motora, auta pa do dzipova i toga...

Kad bih ponovo mogao da biram...al' nemozes da biras.
Zajebes jedan minus i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate, nema druge sanse.

Citat: [BM]Poslednji Don poslato Avgust 08, 2011, 18:05:59 POSLE PODNE
OMG...ovo je LCN baza...a italijani, a posebno La Cosa Nostra u Rl-u koriste najace masine od motora, auta pa do dzipova i toga...

Pa nije RP sigurno da voze sportske motore za utrke i infernuse .
MTA Mapper | Counter Strike 1.6 Player | World of Warcraft Player

Sultan/moze se naci infernus ili tako neko/nrg isto imaju...ma u pravu si ti :D Stavi im Bobcat

Zajebes jedan minus i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate, nema druge sanse.

Citat: [BM]Poslednji Don poslato Avgust 08, 2011, 20:46:41 POSLE PODNE
Sultan/moze se naci infernus ili tako neko/nrg isto imaju...ma u pravu si ti :D Stavi im Bobcat

Ja neznam zasto nije dovoljan huntley a NRG je trkacki auto najvise PCJ

LSRP jeste jedan od najacih svjetskih samp servera...ali ne znaci da ima previse RP-a...i kod njih imas lvl 1,2,3,4-koji su Non RP-eri... Imas i kod nas na Balkanu odlicne servere...BM prije dok je postojao(opet otvaramo)Zadnjih 3-4 mjeseca kad je poceo da se puni, bilo je odlicnog RP-a...

Citat: <=[♫]_3m1r_[♫]=> poslato Avgust 09, 2011, 04:13:00 PRE PODNE
Citat: [BM]Poslednji Don poslato Avgust 09, 2011, 01:19:22 PRE PODNE
LSRP jeste jedan od najacih svjetskih samp servera...ali ne znaci da ima previse RP-a...i kod njih imas lvl 1,2,3,4-koji su Non RP-eri... Imas i kod nas na Balkanu odlicne servere...BM prije dok je postojao(opet otvaramo)Zadnjih 3-4 mjeseca kad je poceo da se puni, bilo je odlicnog RP-a...

Alo sine,tamo igraju igraci sa 18-30godina(3/4 njih) ,nema nikoga koji je 'non rper' zato sto mora proci veoma teski ' user control panel'.

BM je 'mozda' imao NON RP,ali to je bio 'low rp'.Jedini server koji sada ima RP na Balkanu je Ge Force..Ovo ostalo propali slucaj..

Poslednji Don iskreno ja igram na GFu od kad je otvoren za šta imam i dokaz i igram pre GFa na CHu dok je bio GodFather mod . GF JE HARD RP JEDINI na Balkanu . Sta Balkan Mafia server ? RPate Balkan , šta će te da stavite navijačke grupe ? De nezasmejavaj me sve dok crnačke bande bleje po gradu , admin team nekaznjava OOC , izbegavate RP nećete biti ko GF. -.-

Potpunu istinu o LSRP-u nisam znao...tako da se izvinjavam sto sam uopste pricao(ako sam pogrijesio)

Nije bio low RP, ali nas je od nekih 50 RP-alo 20(tj. mi koji smo tamo bili duze vrijeme) ostalo je bilo lvl1/lvl2/lvl3 i oni su se jos ucili...

Uz duzno postovanje vama dvoici, Ge Force je na mene ostavio los utisak, katastrofalan...Svakodnevno sam na GF-u nailazio na MG(igrao sam tamo nekih 15-20 dana i razocarao se)
Udari me neko autom, ja kucam /fall ili /crack on nastavi(desilo se 5-6 puta)
Neki su Radili GFA i tako dalje....ne kazem da tamo nema RP-era i td...ali nisu oni toliko zlatni kao sto pricate.

...Jos nesto...Da neko od vas ne postuje semafore, koristi zmigavce i takve sitnice?(jos mnogo toga radim, ako oce neko da RP-amo javite)

Ocete vi raspravljati kakav je koji server ili cete ocjenit mapu  ::) ?

5/10

Ajde kolega skripter jezik za zube :D ...salim se  ;D ;D ;D

Ocijenili smo mapu pa su se suprostavili mom misljenju i dosli smo na kraju na ovu temu

Citat: [BM]Poslednji Don poslato Avgust 09, 2011, 12:21:59 POSLE PODNE
Potpunu istinu o LSRP-u nisam znao...tako da se izvinjavam sto sam uopste pricao(ako sam pogrijesio)

Nije bio low RP, ali nas je od nekih 50 RP-alo 20(tj. mi koji smo tamo bili duze vrijeme) ostalo je bilo lvl1/lvl2/lvl3 i oni su se jos ucili...

Uz duzno postovanje vama dvoici, Ge Force je na mene ostavio los utisak, katastrofalan...Svakodnevno sam na GF-u nailazio na MG(igrao sam tamo nekih 15-20 dana i razocarao se)
Udari me neko autom, ja kucam /fall ili /crack on nastavi(desilo se 5-6 puta)
Neki su Radili GFA i tako dalje....ne kazem da tamo nema RP-era i td...ali nisu oni toliko zlatni kao sto pricate.

...Jos nesto...Da neko od vas ne postuje semafore, koristi zmigavce i takve sitnice?(jos mnogo toga radim, ako oce neko da RP-amo javite)

Odi u Idlewood / Ganton / Verdant Bluffs pa RPaj a ne da pričaš tu gluposti MG je na spawnu , šta vi niste imali MGere , daj idi na Balkan Mafiju pa RPaj osatvi se ti GFa , ja sam i na LSRP igro .

Cuti ti..molim te mislio si da RPG I RP Nisu isto  :P

Citat: [BM]Poslednji Don poslato Avgust 09, 2011, 17:02:21 POSLE PODNE

De zaobidji temu ako nećeš komentirati mapu

OptX

Hahaha istina, sto se moze vidit u mom potpisu  :D

Mapu sam komentarisao...

Citat: OptX poslato Avgust 09, 2011, 18:50:45 POSLE PODNE

Hahaha istina, sto se moze vidit u mom potpisu  :D

Jako si zabavan .

Citat: [BM]Poslednji Don poslato Avgust 09, 2011, 19:00:43 POSLE PODNE
Mapu sam komentarisao...

Onda nemaš šta traziti vise u temi , zar ne ?