Glavni razgovor #11

Započeo cristiane, Avgust 06, 2011, 15:16:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

cristiane

Citat: gonss poslato Septembar 02, 2011, 16:23:27 POSLE PODNE
Da, a pošto si napravio novi acc, dobićeš i na tom 4ever. Pa se slikaj.
Već je dobio.

poznaticovik

Eto onda sam bio otišao samo do ljeta , ali sada zauvijek nažalost. Počinje škola a ona mi je uvijek na prvom mjestu bila. Nemam više niti volje niti išta , bilo mi je stvarno zabavno i ugodno se družiti s vama. Možda se čujemo negdje drugdje :)

Pozdrav svima od Matta , sretno svima igrajte ali nemojte pretjerivati :D

Pozdrav Koksu,Bloodu,Gonssu,EP-u,Luki i mnogim drugima.

Bye bye bay-bee.

Dam glavu da ćeš da se vratiš za manje od mesec dana.

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

poznaticovik

Dam glavu da ti nećeš prestat pisati glupave postove? Ja sam svoje rekao , a ti kako hoćeš.

Ako ćeš pisati gluposti bolje nemoj ništa ni pisati , pozdravio sam ljude i gotovo.

Matt mislim da nije skola razlog sto odlazis jer mozes za sve organizovati vreme  ;) Srecno ti u RL nakar svrati koji put da vidis sta ima novo  ;)

cristiane

Poslednja Izmena: Septembar 02, 2011, 19:17:40 POSLE PODNE od Koksildo

Pozdrav, srecno u daljnjem zivotu
Last nick: Vectro64

Pozdrav Matt, cuvaj se, nemoj se drogirati, sedeti na ladnom betonu i tako to..
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

[BUL]Salvatore

Citat: Otišao zauvijek =) poslato Septembar 02, 2011, 18:55:58 POSLE PODNE
Dam glavu da ti nećeš prestat pisati [cenzura]ave postove? Ja sam svoje rekao , a ti kako hoćeš.

Ako ćeš pisati [cenzura]osti bolje nemoj ništa ni pisati , pozdravio sam ljude i gotovo.
Sretno u RL Matt ;)

Ko hoce i ko koliko zna i moze neka pomogne da suzbijemo do sada najveci otkriveni SA:MP Bug:

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?p=1381351#post1381351
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: BloodMaster poslato Jul 09, 2011, 16:36:16 POSLE PODNE
Molim sve koji nisu hrvatske nacionalnosti da mi se jave na PM da ih banam. Hvala!

Bio sam odsutan par dana pa vidim neke teme da bi Balkan Samp trebao biti Hrvatski Samp i takve [cenzura]osti.
Ja sam Hrvat po državljanstvu i po rodu. Samo me zanima što je to bilo jer mi nije jasno pa ako mi netko može obrazložiti bio bih sretan.
Hvala unaprijed.
Poslednja Izmena: Septembar 03, 2011, 09:19:22 PRE PODNE od Lulek_Barulek

cristiane

Citat: Lulek_Barulek poslato Septembar 03, 2011, 09:18:52 PRE PODNE
Bio sam odsutan par dana pa vidim neke teme da bi Balkan Samp trebao biti Hrvatski Samp i takve [cenzura]osti.
Ja sam Hrvat po državljanstvu i po rodu. Samo me zanima što je to bilo jer mi nije jasno pa ako mi netko može obrazložiti bio bih sretan.
Hvala unaprijed.
Ti nisi još dobio ban? Eto sad jesi,obrazloženje ne može bolje.