Glavni razgovor #11

Započeo cristiane, Avgust 06, 2011, 15:16:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Slomio nogu -.- nije Parkour za mene

Citat: ÄŒakijaâ,,¢ poslato Avgust 31, 2011, 23:34:19 POSLE PODNE
Slomio nogu -.- nije Parkour za mene
Jbg. sad ti je visit' na BS po cijeli dan xDD  :) :)

Moze mi neko predloziti neki dobar telefon?
[/center]

Citat: [GG]Jeffrey poslato Septembar 01, 2011, 00:20:35 PRE PODNE
Moze mi neko predloziti neki dobar telefon?

Telefon ili Mobitel?

Reci koje bi ti specifikacije trebale, do koliko para ideš itd....

Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Jesu njemu sve na broju, ili ja neÅ¡to nekužim?  :D   :D

Gledao sam tog Freda jedno vreme, čak mi je bio i zabavan. U svakom slučaju, boli njega uvo, on sad zahvaljujući tim video klipovima ima milione u džepu....

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

e aj pls udite u ovu str :  http://www.facebook.com/teamnoxia
i lajkuj ovu sliku
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1482188031254&set=o.230047763703396&type=1&theater  ajde ljudi jos samo 10 lajkovaaa plsss
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Mikic95

@[BM]Ï...ÊŸÑ,ıмαÑ,ε, postavi joÅ¡ jednom na bilo koji dio foruma taj link od fejsa i dobit ćeÅ¡ ban, ovaj forum nije napravljen da ti na njemu moliÅ¡ za lajk   8)

Citat: Hawks poslato Septembar 01, 2011, 09:45:03 PRE PODNE
@[BM]Ï...ÊŸÑ,ıмαÑ,ε, postavi joÅ¡ jednom na bilo koji dio foruma taj link od fejsa i dobit ćeÅ¡ ban, ovaj forum nije napravljen da ti na njemu moliÅ¡ za lajk   8)

ok necu vise popeo sam se na 1 mjesto tak oda necu vise xD

Evo ko od sada pa na dalje bude tražio like ja ću otići na tu sliku/sadržaj i prijaviti ga + dati ću mu ban na forumu... Oće neko?
Ajd da to kažeš usput, ali ne... 10 puta napisat jedno te isto u temi i to još na istoj stranici...

Ljudi GM mi ima 10mb a verzija koju sam editovao samo 5,gdje se to toliko nabralo i jel se moze to kako smanjit' a da nebrisem nista iz GM-a imam 90k linija a 10 mb zauzima,nemogu ga ni na host uploadovat' kako treba zbog toga...  :-[ :-[ :-[