[Pomoc]Kako raditi u MTA

Započeo Belmin_Suljic, Avgust 05, 2011, 16:04:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Kako sa zapocnem rad u MTA.Pokrenuo sam ga i isao sam MAP EDITOR i ono mi se otvorili i pojavil se crna pozadina,a gornjem uglu neke ikone Save,NEW i tako to.A u gornjem desenom uglu je pisalo Connested (MTA:SA Server 1.0.3(Windows)).I nista nemogu da radim.Molim sve dobre ljude(osobe) da mi pomognu(kazu) kako da zapocnem rad u MTA a ostalo cu ja sam skontati.HVALA SVIMA NA POMOCI UNAPRIJED!!!!
Poslednja Izmena: Avgust 05, 2011, 16:07:43 POSLE PODNE od Belmin_Suljic

Citat: Belmin_Suljic poslato Avgust 05, 2011, 16:04:05 POSLE PODNE
Kako sa zapocnem rad u MTA.Pokrenuo sam ga i isao sam MAP EDITOR i ono mi se otvorili i pojavil se crna pozadina,a gornjem uglu neke ikone Save,NEW i tako to.A u gornjem desenom uglu je pisalo Connested (MTA:SA Server 1.0.3(Windows)).I nista nemogu da radim.Molim sve dobre ljude(osobe) da mi pomognu(kazu) kako da zapocnem rad u MTA a ostalo cu ja sam skontati.HVALA SVIMA NA POMOCI UNAPRIJED!!!!

Za pocetak probaj sa instalacijom 1.0.5 klijenta.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

KORITI TRAZILICU POMOC SVIM MAPPERIMA IMA TOG KOLIKO HOCES DOSTA JE TEMI OVAKVI
Pravim modove i FS-ove javite mi se na PM za drugo samo $$$$$$$$$

Citat: Medis poslato Avgust 22, 2011, 16:10:02 POSLE PODNE

Hmm... Si ti moderator, ili ko pa da ti to kazes, ima dovoljno moderatora koji ce to reci. A i vidis da je novi, ti si sigurno znao za trazilicu kad si tek dosao na forum.
Poslednja Izmena: Avgust 22, 2011, 16:12:39 POSLE PODNE od [GTX] Makaveli aka Make
Last nick: Vectro64

Citat: Medis poslato Avgust 22, 2011, 16:10:02 POSLE PODNE

Ti procitaj osnovna pravila foruma.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

http://www.youtube.com/watch?v=cTc31x9_F9s - Eto ovdje imas Tutorial u videu, napravljen u 2011 godini, pa mozda ima i nekih izmjena koje su do tada bile u MTA, al ne brini oko toga, komande su ostale iste.