Placam 20 e

Započeo misterkuku, Avgust 03, 2011, 23:09:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Platicu 20 e onome komi da resenje za ove probleme
1. Da igrachi nemaju probleme oko levela da kada udju imaju normalno levele a ne da im level 0
2. Kada uradim gmx ne da se textdrawovi zbugaju i sve zivo
3. Da na svaki sat dolazi payDay ovako mi ni jedanput ne dolaazi
-----------------Trazim resenje samo za te 3 stvari koristim Street Stories Gamemode.
Ko je zainteresovan PM!

Ostavi se GFa ukoliko si pocetnik.
Za pocetak uzmi raditi neki svoj DM,FR,Stunt mod i tako ces najlakse i najbrze nauciti.
Msm kako oces' , samo ti ne preporucujem da dajes pare za ovakve gluposti, a i ovde te samo mogu zaje*ati, nista drugo.

Citat: misterkuku poslato Avgust 03, 2011, 23:09:00 POSLE PODNE
Platicu 20 e onome komi da resenje za ove probleme
1. Da igrachi nemaju probleme oko levela da kada udju imaju normalno levele a ne da im level 0
2. Kada uradim gmx ne da se textdrawovi zbugaju i sve zivo
3. Da na svaki sat dolazi payDay ovako mi ni jedanput ne dolaazi
-----------------Trazim resenje samo za te 3 stvari koristim Street Stories Gamemode.
Ko je zainteresovan PM!
za textdrawove ti se pomijesaju jer koristis Filterscripte prebaci iz filterscripta u gamemod.

ae daj sad 5 eura pomogo sam ti jedan dio xDD. (salim se)
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Hvala ti ovo za textdrawove jedan problem resen xvala ti.

Ovako ljudi placam 20 e da mi resite dva problema zato sto nije online RTV da se dogovorimo moram nekog drugog pa koje zainteresovan evo detaljno o skripti i problemu.
Skripta: GTARP-Street Stories
Problem: E ovako sazno sam i mislim zasto leveli respekti i ostala sranja nerade jel u skripti nestho zeza neki timer ili nestho to mi se pre desilo to je bilo zbog FS i izbriso sam sve FSOVE i dalje je problem isti. Nestho je u modu ali nerazumem nemam ni jedan warn nii eror.

Ako hoces da mi send mod preko xfire, pokusacu to da ti odradim pa ako uspe dogovoricemo se oko nagrade  ;)

Citat: Gospodin poslato Avgust 04, 2011, 17:41:16 POSLE PODNE
Ako hoces da mi send mod preko xfire, pokusacu to da ti odradim pa ako uspe dogovoricemo se oko nagrade  ;)
Tisi lud ti sendam mod e sada mi bi nestho reko ali nesmem RTV to jedini zna.
Ne sendam mod.
Jedini ovako se dogovorimo meni je RTV pokuso popravit ali lik je sve pokuso i cudi se sto nece.
E OVAKO DA VAM KAZEM mozda bolje razumete
NE VREDI DA JA RESVAM STO NECE I TO NEKI KOD U MODU ALI NEZNAM CRASHUJE POLA MODA LEVELi,RESPEKTI,ENTER,EXIT POLA SKRIPTE NERADI ZBOG TOGA ALI NEZNAM STAJE!
Ko zna mozda nek javi preko PM cena nije problem

Kako mislis da ti napravi a da mu ne posaljes mod?  :o

Momci ,ako mozete pomoci,uradite to brate dzaba.Pomozite momku,ja ti zelim uspijeh.

Ako mislis da ti stvarno zelim ukrasti mod mogu ti odma reci da mi taj tvoj GF EDIT uopste ne treba. Hteo sam da pokusam da ti pomognem, ako se budes predomislio javi mi se na xfire: wipla i pokusacu da ti pomognem pa cemo se za nagradu lako dogovoriti.  ;)

Lockajte admini ovo ovde nema zivota u ovoj temi RTV hvala na svemu bate ali vidis niko nezna -.-

ehrm ja se tebe nesjecam xD online sam stalno na xfire i msn,javi se ;)

Citat: [TG].:RTV:. poslato Avgust 05, 2011, 10:09:35 PRE PODNE
ehrm ja se tebe nesjecam xD online sam stalno na xfire i msn,javi se ;)
ja sam onaj sa MSN znas :D nesmem sada ovde da kazem ono znas vec :D

Citat: misterkuku poslato Avgust 05, 2011, 00:11:28 PRE PODNE
Lockajte admini ovo ovde nema zivota u ovoj temi RTV hvala na svemu bate ali vidis niko nezna -.-

ti nemas zivot cim ides za neku glupost pare davat..bolje se ostavi toga i nadi si zivot.

Citat: Error poslato Avgust 05, 2011, 10:33:37 PRE PODNE

ti nemas zivot cim ides za neku [cenzura]ost pare davat..bolje se ostavi toga i nadi si zivot.
E JEL TEBE NEKO NESTHO PITAO? NE SKUPLJAJ POSTOVE i gubi se iz ove teme.
Admini lockajte ovo.

Citat: misterkuku poslato Avgust 05, 2011, 10:39:03 PRE PODNE
Citat: Error poslato Avgust 05, 2011, 10:33:37 PRE PODNE

ti nemas zivot cim ides za neku [cenzura]ost pare davat..bolje se ostavi toga i nadi si zivot.
E JEL TEBE NEKO NESTHO PITAO? NE SKUPLJAJ POSTOVE i gubi se iz ove teme.
Admini lockajte ovo.

ne skupljam postove, to mi nije ni bitno, ni ne pratim forum tako da mi se jebe za postove.To mi je na zadnjem mjestu u zivotu
Poslednja Izmena: Avgust 05, 2011, 10:42:19 PRE PODNE od Error