Tisuće mrtvih u razornom potresu na Haitiju, svi Hrvati živi i zdravi

Započeo [BM]Daka, Januar 13, 2010, 17:28:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

To da ce se more puno podignuti kada se otope ledenjaci i nije bas istina,podignut ce se samo malo,jer vise od 50% ledenjaka pluta na vodi i vec su zauzeli odredeni volumen i kada se otope ta njihova vode opet zauzima taj volumen...A i neki cak ocekuju novo ledeno doba...

Mislim zbog plinova ugljikovog dioksida i metana koji su glavni krivci za efekt staklenike odnosno poremečeno grijanje sunca i tako ledenjaci se otapaju što dovodi do toga da se razina mora diže,ali ja sumnjam da će to biti tako katastrofalne posljedice kao što neki govore

Gotov sa SAMP - Proud vG Player
Visit Valhalla Gaming!

Citat: Nik Delgad poslato Januar 13, 2010, 21:18:50 POSLE PODNE
globalno zatopljenje nije nis novo ono je prisutno tu vec poduze samo sta se sad govori jer se vide velike posljedice... i da mene bas briga ak se otope ledenjaci ja sam na visokom i okruzen planinama tak da voda do mene ce tesko doc, jedino vruce ce bit uff ..
Ako zivis u HRV ledenjaci se otope voda nece ni doc do HRV, a pogledajte sto se dogada sa Sjevernim polom neki dan sam gledo dokumentarnu emisiju sve je manje i manje ledenjaka i bijeli medvjedi sve vise izumiru tako da ih za godinu dvje mozda nece ni biti

Citat: [CC]Chrisâ,,¢ poslato Januar 13, 2010, 21:14:15 POSLE PODNE
Citat: Don Correlli poslato Januar 13, 2010, 21:11:07 POSLE PODNE
Citat: [CC]Chrisâ,,¢ poslato Januar 13, 2010, 21:09:16 POSLE PODNE
inace dogada se ono sto su filmovima predvidali...poplave,potresi vulkani...
To se je sve dešavalo i prije. Filmovi i lažna proricanja su samo jedan od naćina kako bi ljudi nagrabili ćim više para.

Da, ali globalno zatopljenje je stvarnost..i ne vjerujem da ce proc bez posljedica...ledeno doba je ostavilo posljedice tako ce i ovo...ledenjaci se sada tope mora se uzdizu...svi cemo pod vodom bit...

Previše gledaš TV,još je gore to što vjeruješ u svašta.

Citat: dinkO14 poslato Januar 14, 2010, 15:28:14 POSLE PODNE
Citat: [CC]Chrisâ,,¢ poslato Januar 13, 2010, 21:14:15 POSLE PODNE
Citat: Don Correlli poslato Januar 13, 2010, 21:11:07 POSLE PODNE
Citat: [CC]Chrisâ,,¢ poslato Januar 13, 2010, 21:09:16 POSLE PODNE
inace dogada se ono sto su filmovima predvidali...poplave,potresi vulkani...
To se je sve dešavalo i prije. Filmovi i lažna proricanja su samo jedan od naćina kako bi ljudi nagrabili ćim više para.

Da, ali globalno zatopljenje je stvarnost..i ne vjerujem da ce proc bez posljedica...ledeno doba je ostavilo posljedice tako ce i ovo...ledenjaci se sada tope mora se uzdizu...svi cemo pod vodom bit...

Previše gledaš TV,još je gore to što vjeruješ u svašta.

Jao dinko, ne ucis bas geografiju xD