Balkan IV:MP

Započeo Pixel, Avgust 03, 2011, 19:44:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja bih vrlo rado poceo skriptat i navratit cu tu ali problem je sto mi na komp nemoze GTA 4 :((( Al brzo cu kupovat novi pa se nadam da cemo se srest tamo idem se regat :)
Ping | Need For Speed - Progres
OwnerShip 100 % | Reg/Log sistem 100 % | Admin + GameMaster sistem 100 % | Bande 100 % | Poslovi 100 % | Eventi 0 % | Sistem Duel za Gunove 100 % | Sistem Duel Race 100 % | Tuning Sistem 15 % | Shop sistem 0 %
Potrebni Mapperi za Ping posebno za NFS i FR mod
Prijavnica :
Nick na forumu ( Ping forumu ) :
Za koji mod zelite mappat ( mozemo se bazirat samo za jedan a mozete za oba ) :
Sto zelite kao nagradu :

Citat: _Stranger poslato Avgust 03, 2011, 21:12:46 POSLE PODNE
Citat: n0nE poslato Avgust 03, 2011, 21:09:01 POSLE PODNE
Slazem se sa tobom i jos nesto:
danas smo zakupili jos 2 domene, balkan-minecraft i balkan-battlefield tako da i njih mozete ocekivati ovaj mjesec
Uwauu -.-

Bilo vec i propalo, morate imati dobre skriptere puno ljudi i dobre volje da bi uspelo...

Posjeti forum i vidjet ces da imamo dobre skriptere :D
Imas vec mnogo tuta :D
Since 19.6.2011 - P!xel

- Skripter
- Maper
- Web Developer

Citat: [NN] FyoDoR poslato Avgust 03, 2011, 21:12:22 POSLE PODNE
Jaooo kakva tuga sa vama... Ako ljudi imaju domenu, logicno je da ime  pripada njima :)
Sretno, ali ja cu se  i dalje  drzat SA:MP-a :)

Ne možeš registrovati sajt ako ime već postoji..ti iz Support-a RaServer-a bi to treba da znaš....

Pri naručivanju imaš ono da ukucaš pa ti izbaci ako ima stranica da napraviš drugu... -.- tj drugo ime
//

Bilo bi kul, kad bi se IV:MP mogao igrati sa modom "SAN ANDREAS ON RAGE ENGINE" .
Tako bi bilo kao SA:MP ali GTA IV grafika i fizike gta iv igre . :)

Citat: [CRP]CrniGavran poslato Avgust 04, 2011, 10:57:57 PRE PODNE

Bilo bi kul, kad bi se IV:MP mogao igrati sa modom "SAN ANDREAS ON RAGE ENGINE" .
Tako bi bilo kao SA:MP ali GTA IV grafika i fizike gta iv igre . :)

Client za IVSA-MP je u izradi,trenutno programer (Domhage) gleda dali da izabere PAWN ili LUA za Scripterski jezik,no naravno na tome ce imati posla. . .zasad je uspio napraviti Local (Znaci ako imas 4PCa spojena na ruter (tj.u local vezi) 4igraca ingame. . .) , tak IVSA-MP Bude ;)

EDIT:Ma ljudi sta se svadjate,Officialno ne Officialno,nis od ovoga nije Officialno,balkan SA-MP nije officialni Balkanski SA-MP Forum,,neg kod nas na Balkanu se smatra,officialno onos to se prvo otvori poput BSa,ja sam radio na Balkan IV-MPu i taman kad sam htio kupiti domenu Chris uzeo,ja sam pokusao alternativu no Chris je poceo sa svijim da je on prvi otvorio da je njegovo officialno,a JBGa meni se nije dalo prepirati. . .

Evo @[TG] UseR,ako ti treba WebTemplate,ja ti mogu posuditi moj,pod naravno uvijetom da nemices Copyright!
(slike WEBa ti mogu poslati na PM)
Treba malo doraditi neke stvari,no to lako sredim u par sati ;)
Poslednja Izmena: Avgust 04, 2011, 11:09:19 PRE PODNE od mR.DoX

Ako zbog ovog' popusim ban nije mi zao:Ali vi niste normalni sta vi mislite ko ste jbt  ??? ??? ??? ??? ....Nesmije se otvoriti officialni forum bez vas ,uzimate sebi previse za pravo  ::) ::) ::) ::) ::) ::) Razmislite malo!!

EDIT:Neka uzme pawn  :D :D :D :D
Poslednja Izmena: Avgust 04, 2011, 12:38:38 POSLE PODNE od Saul_Hudson
Ne igram SA:MP vise..

Citat: Saul_Hudson poslato Avgust 04, 2011, 12:29:59 POSLE PODNE
Ako zbog ovog' popusim ban nije mi zao:Ali vi niste normalni sta vi mislite ko ste jbt  ??? ??? ??? ??? ....Nesmije se otvoriti officialni forum bez vas ,uzimate sebi previse za pravo  ::) ::) ::) ::) ::) ::) Razmislite malo!!

Zasto bi uzeo PAWN ?

BTW: Srecno sa forumom, uspece IV:MP kad-tad
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Avgust 04, 2011, 12:55:34 POSLE PODNE
Citat: Saul_Hudson poslato Avgust 04, 2011, 12:29:59 POSLE PODNE

Zasto bi uzeo PAWN ?

BTW: Srecno sa forumom, uspece IV:MP kad-tad
Pa pawn vec kolko tolko poznajem  :D :D :D :D :D (zezam se )
Ne igram SA:MP vise..

danas smo zakupili jos 2 domene, balkan-minecraft i balkan-battlefield tako da i njih mozete ocekivati ovaj mjesec
koji ce te battlefield imat? ocete samo battlefield 2 ili cete i battlefield 1942 i te?
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: [BM]Ï...ÊŸÑ,ıмαÑ,ε poslato Avgust 04, 2011, 21:55:01 POSLE PODNE
koji ce te battlefield imat? ocete samo battlefield 2 ili cete i battlefield 1942 i te?

pa beta testovi Bad Company 3 su u toku...

bice i 2 i 1942.... -.- sve ce biti tamo
//

Citat: [A]hidroKrilac poslato Avgust 03, 2011, 21:04:42 POSLE PODNE
Svi oficijalni forumi balkana su u vlasnistvu  5-oro ljudi koji su i ovde admini

ljudi sta vi smatrate ko ste?

Znate kako cu ja Vas pitati da otvorim neki forum..previse se kurcite....

Srecno sa forumom (ovo sto sam gore napisao ne odnosi se na vlasnika IV-MP-a nego za ove vlasnike BS-a i svih ostalih foruma..jer ocigledno se svaki oficijalni forum veze za 5-oro ljudi sa ovoga foruma....)

cekaj malo, ko uopce odredjuje koji je oficijali forum? Pa to su forumi jebote... Sta vi mislite da ako forum ima u imenu balkan da je on oficijalni. Pa kvragu fakat ste se malo previse ufurali...
eto moj frend je jedan od vlasnika Balkan COD foruma, sta je to sad neki oficijalni forum? ma je kurac.
Poslednja Izmena: Avgust 04, 2011, 23:31:02 POSLE PODNE od [Minecraft] Sonny

Za one koji neznaju postoji OFFICIJALNI Balkan-SAMP forum no to nije www.balkan-samp.com vec ovo : http://forum.sa-mp.com/forumdisplay.php?f=46   AKO NESTO ZELITE OFFICIJALNO MORATE TRAZIT SA OFFICIJALNIH FORUMA kao sto je za SAMP forum.samp.com
Ping | Need For Speed - Progres
OwnerShip 100 % | Reg/Log sistem 100 % | Admin + GameMaster sistem 100 % | Bande 100 % | Poslovi 100 % | Eventi 0 % | Sistem Duel za Gunove 100 % | Sistem Duel Race 100 % | Tuning Sistem 15 % | Shop sistem 0 %
Potrebni Mapperi za Ping posebno za NFS i FR mod
Prijavnica :
Nick na forumu ( Ping forumu ) :
Za koji mod zelite mappat ( mozemo se bazirat samo za jedan a mozete za oba ) :
Sto zelite kao nagradu :

To nema veze sa tim, nemozete uopce nazivati forum oficijalnim kad nema za sta bit oficijalni. Sluzbeni forumi za regije ne postoje... Npr. postoji sluzbeni sa:mp forum... onaj koji je napravljen od programera sa:mp-a. Balkan samp nije nista drugo nego forum. Vi malo brkate neke stvari.
Npr niti jedan Photoshop forum nije sluzbeni osim onaj od adobea... Kuzite... Nemam ja nista protiv vasih foruma ali nemozete ih nazivati sluzbenima ako nisu.

Moze se nazvati officijalni jer je jedini samp forum koji je uspio.

Srtino ali ja cu i dalje se drzat samp..
Sad ucim Mappati :D