[Pomoc] Ispravite sto nevalja u komandi

Započeo Borekâ„¢, Avgust 03, 2011, 13:30:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:DM mod.
Detaljan opis problema:Pa eto ovako... zelim ubaciti u svoj dm mod komandu /report, ali nikako da uspijem. Problem je u tome sto ja napisem /Report blablabla i to nece stici do admina nego stalno izbaciva u chat /report [tekst].Svaki put ponavlja upute komande umjesto da posalje adminima. :S
Dio skripte:CMD:report(playerid, params[])
{
new
Poruka[128],
razlog[128];

if(sscanf(params, "s[128]", razlog)) return SendClientMessage(playerid, 0xAA3333AA, "Upute:/report [tekst]");
else
{
foreach(Player, a)
{
    if(IsPlayerAdmin(a))
    {
format(Poruka, sizeof(Poruka), "Report od igraca: [%i].", playerid);
SendClientMessage(a, -1, Poruka);
format(Poruka, sizeof(Poruka), "-%s.", razlog);
SendClientMessage(a, 0xAA3333AA, Poruka);
}
}
}
return 1;
}

Citat: gangstarr poslato Avgust 03, 2011, 13:30:01 POSLE PODNE
Skripta koju koristim:DM mod.
Detaljan opis problema:Pa eto ovako... zelim ubaciti u svoj dm mod komandu /report, ali nikako da uspijem. Problem je u tome sto ja napisem /Report blablabla i to nece stici do admina nego stalno izbaciva u chat /report [tekst].Svaki put ponavlja upute komande umjesto da posalje adminima. :S
Dio skripte:CMD:report(playerid, params[])
{
new
Poruka[128],
razlog[128];

if(sscanf(params, "s[128]", razlog)) return SendClientMessage(playerid, 0xAA3333AA, "Upute:/report [tekst]");
else
{
foreach(Player, a)
{
   if(IsPlayerAdmin(a))
   {
format(Poruka, sizeof(Poruka), "Report od igraca: [%i].", playerid);
SendClientMessage(a, -1, Poruka);
format(Poruka, sizeof(Poruka), "-%s.", razlog);
SendClientMessage(a, 0xAA3333AA, Poruka);
}
}
}
return 1;
}

Moras biti RCON admin da bi vidio report. I tako ne mozes poslati poruku adminima. Else znaci ako se neki uvjet ne ispunjava da uradi nesto drugo. To moras staviti u neki public npr SendAdminMessage pa taj tvoj dio (malo editovan) i onda u komandu report stavis SendAdminMessage
Poslednja Izmena: Avgust 03, 2011, 14:58:53 POSLE PODNE od Nenad

Services
Web Designing
Graphic Designing
PAWN Scripting

Jel mi mozes ti to ubacit kako treba komanda ic? Mislim da dovrsis komandu da radi...