[Savjet] Sistem

Započeo Petar Pan, Avgust 02, 2011, 17:36:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moj Gm od 0
Detaljan opis problema:KAko da napravim svoj sistem za kuce?
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Postani supermen.  :D

Šala, to se moraš sam naučit. Pogledaj već napravljene sisteme pa pokušaj nešto shvatit.
Najbolje ti je pogledat primjer kod Ravens-a.

ajde netko pomozi kako se radi sistem za kuce  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

dragan12

Citat: [CRP]CrniGavran poslato Avgust 02, 2011, 17:40:43 POSLE PODNE

Šala, to se moraš sam naučit. Pogledaj već napravljene sisteme pa pokušaj nešto shvatit.
Gavran ti je sve rekao. To moras znati ima tu posla, a ako ti neznas kakav ti hoces sistem i da naskriptas to onda ti mi nemozemo pomoci. Napravi cuvanje za kuca,pickup-ove za njih, komande kako da kupuju, prodaju i ostalo. Eto tako napravis.

[quote author=[OG]Gagi_Corleone link=topic=29164.msg219371#msg219371 date=1312300337]
Citat: [CRP]CrniGavran poslato Avgust 02, 2011, 17:40:43 POSLE PODNE

Gavran ti je sve rekao. To moras znati ima tu posla, a ako ti neznas kakav ti hoces sistem i da naskriptas to onda ti mi nemozemo pomoci. Napravi cuvanje za kuca,pickup-ove za njih, komande kako da kupuju, prodaju i ostalo. Eto tako napravis.
[/quote]

Lako je njemu reci postani supermen evo da ja njemnu nesto kazem Postani spajdermen xD moze lock ovdjen!

Ako ne znaš kako se te stvari prave, batali pravljenje moda od 0 i bolje edituj neki od postojećih modova.

Na taj način ćeš najbolje naučiti poneke stvari koje će ti biti neophodne za pravljene moda od 0.

Ovako ides redom odes na Wiki SAMP i trazis sve funkcije koje su potrebne, napravis u glavi nesto i to prenses u delo (skriptu).
Vamo ti niko nece praviti skriptu jer to je davanje na tacnu a to neces dobiti... Pregledaj skripte i malo povezuj...