Sta je potrebno za pravljenje RPG moda?

Započeo Milos08, Jul 31, 2011, 03:29:10 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

dragan12

Drugi mod ti je bolji i njega ti savetujem. Dobar mod.

Citat: [rajvoSA:MP] CadrRa poslato Jul 31, 2011, 18:36:04 POSLE PODNE
Ja sam covjeku dao sve sto mu je potrebno,hljeb vas jebo ko je reko da ja uopste znam skriptati  ::) .Samo znam sta se koristi i to je to.

Nas hljeb jebo? NAS? E pa sad stobom ban 'vodi ljubav' na 3 dana... Aj ćao...

EDIT:

Preporučam ti da si skineš neki dobar RP Mode, samo izbjegavaj imena modeova tipa "LARP", "LSRP", "Ravens", "GF", "GTA:RP"...

Tu možeš naći sve potrebno da bi uopće se uputio u svijet skriptanja: www.sa-mp.com/download.php

Citat: [H]265 poslato Jul 31, 2011, 16:51:01 POSLE PODNE
To je potpuno krivo, kao početnik BAŠ TREBAŠ raditi svoj GM od nule.

To je kao da čovjek sa potpunim daltonizmom slaže rubikovu kocku, nema smisla...
Poslednja Izmena: Jul 31, 2011, 23:26:00 POSLE PODNE od [TG] BloodMaster

Poslusaj [H]265-a, kreni da radis mod od 0 ali ne RP vec za pocetak uradi neki kostur DM/Freeroam moda dok ne shvatis kako sta ide :)

Gde si nasao editovati RP mod poput Cybera i onog drugog (GF modovi), a ne zna ni uci u PAWNO
Poslednja Izmena: Avgust 01, 2011, 00:16:11 PRE PODNE od Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: [TG] BloodMaster poslato Jul 31, 2011, 23:20:09 POSLE PODNE
To je kao da čovjek sa potpunim daltonizmom slaže rubikovu kocku, nema smisla...

Ima smisla nema smisla raditi edit nikakav jer će puno manje naučiti nego da krene raditi od blank moda.

Čisti primjer je to da ako krene raditi mod od nule sa blank skriptom će naučiti svaki callback i dosta naredbi (ponajviše jer će ga zanimati kako napraviti ovo kako napraviti ono)

Drugi modovi neka ti budu usporedba kada neÅ¡to vidiÅ¡ u drugom modu Å¡to ti se sviÄ'a napravi to u svom modu tj. bolje rečeno pokuÅ¡aj.
Ali nikako nemoj raditi edit.
Kristijan Stipić

Citat: [MX] Makaveli aka Make poslato Jul 31, 2011, 21:00:56 POSLE PODNE
Po meni ovaj drugi ti je bolji.
Po slikama, cini se bolje, a i po opisu naravno.
Bolji jeste,al je zbugan previse.