NPC Zombie

Započeo Ludi Grad, Januar 12, 2010, 13:48:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ludi Grad

Pa ... to nije stvarno zombi .. uzrok San Andreas nema pravi SKIN za zombi kožu?

Poznavajuci bugovi:

*Oni mogu letjeti.
    *Oni mogu proći kroz zgrade i vozila ...
    *Oni ne mogu biti ubijeni od vozila kao sto su. (Tank, Hydra, Hunter).
    *Oni ne mogu biti ubijeni prilikom pucanja unutar vozila previÅ¡e.
    *Oni ne umiru onako kako bi trebalo kada bacimo grante....
    *Kada budete isli COMPILE fajla, dobit cete 6 upozorenja. (to stvarno nije bug .. samo ignorisite upozorenja).
    *Ponekad rade malo ludo...

IZBOR:

*Zombi potjera najbližeg igrača. Ako su igrači previÅ¡e daleko, on ce zastati. Na taj način možete izbjeći smrt.
    *Oni(zobmiji) će ubiti ako je igrač dovoljno blizu.
    *Ako je igrač u auto, oni će pokuÅ¡ati uniÅ¡titi vaÅ¡ automobil.
    *Oni su zaraženi. Pa čak i time Å¡to ćete biti blizu ZOMBIJA, možete izgubiti zdravlje..
    *Možete ih ubiti s gotovo svakim oružje. Svako oružje ima različitih oÅ¡tećenja na njemu i ima različiti raspon.
    *Možete ih zgaziti i ubiti ih na ovaj način.
    *Možete postaviti zadani naziv zombi na filterscript i njegove kože (s).
    *Prihvati raznlicite zombije u isto vrijeme.

INSTALACIJA:

*Izdvojite datoteke u mapi poslužitelja.
    *Učitavanje fs u bilo kojem trenutku u igri.

КAKO SE KORISTI:
Postoje 2 nacina.

1 - Ucitavanje filterskripti -> prijave, kao RCON ADMIN -> kucajte /zombie i jedan zombi ce se pojaviti na odredjenu poziciju (bjezati poslije toga .. ozbiljno  :D .)
2 - Povezite se bilo kog NPC dio imena kao sto je definisano u filterscripti (Podrazumjevano "Zombie") i pozovite 'zombie' NPC datoteku. Npr.: ConnectNPC ( "Zombie_1", "Zombi");
3 - Zatim biste trebali postaviti svoj stav o položaju na kojem ga želite.

VIDEO

Sa-Mp Zombie Filterscript

DOWNLOAD

- Rapidshare -
- Megaupload -
- PasteBin -

NAPRAVIO:wafffllesss
OBJAVIO i PREVEO: _MaX_PaYnE_
ORIGINAL:
  KLIKNI me PA provjeri!!!
Poslednja Izmena: Jul 01, 2019, 23:28:17 POSLE PODNE od Mister Naithan

haha, ljepo drago mi je da se jos netko aktivirao i stavlja malo fs ovdje na forum  ;D :D

Ludi Grad

Citat: [CC]Chrisâ,,¢ poslato Januar 12, 2010, 14:01:38 POSLE PODNE
haha, ljepo drago mi je da se jos netko aktivirao i stavlja malo fs ovdje na forum  ;D :D
a meni nije drago kad neki samo pisu postove bezveze, a za to vrijeme mogu i oni prevesti nesto pa da ovaj FORUM napunimo nekim pravim skriptam, a ne samo da bezveze postamo......
@Chris nista vezano za tebe......  :P  hvala i idemo jos prevoditi :D .... ili nest svoje napravit.......  ;)  :D

Ali mogli bi malo poceti i raditi svoje skripte a ne da je ovo samp forum 2 xd

oni te automatski napadaju i sve to,iako je jako zbugirano vrlo napredna scripta i sviÄ'a mi se jako,ako ikada radim DM server ovo ću staviti

Gotov sa SAMP - Proud vG Player
Visit Valhalla Gaming!

Ludi Grad

Citat: Capone poslato Januar 12, 2010, 19:43:46 POSLE PODNE
Ali mogli bi malo poceti i raditi svoje skripte a ne da je ovo samp forum 2 xd
slazem se Capo sasvim....ali mi sto jos tek ucimo ne znamo tako bas ni napravit.....pa nam je jedini izbor da koristimo forum 2........nego ima vas koji ste prof.... pa pravite, a mi cemo dok ne naucimo koristiti forum 2  ;D  ;)  :P

Capo ovdje ima 90 posto ljudi koji se tek uce skriptat... pa ja znam dosta toga pa opet ucim i gledam nesto novo. Zato i sluzi ovaj forum da se nauci skriptat itd

Ludi Grad

Citat: Doktor_CroHerze poslato Januar 12, 2010, 21:23:15 POSLE PODNE
Capo ovdje ima 90 posto ljudi koji se tek uce skriptat... pa ja znam dosta toga pa opet ucim i gledam nesto novo. Zato i sluzi ovaj forum da se nauci skriptat itd
pa lol nije glup covjek.....ali ima isto 99.99% ljudi koji samo spamaju bezveze.....aj tii meni objasni sta si ti nama rekao ovim postom??????
sta je pametno u ovom postum????'......

Mozel' ko malo pojasnit ovo kak' se ubacuje, ja uzmem sve filterskripte i stavim u filterskripte folder, i u igri ih loadam sa /rcon loadfs [sve ih loadam] i odem /zombie i nece xD,  :(
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Ludi Grad

Citat: [GG] ZicMortal poslato Januar 16, 2010, 00:50:07 PRE PODNE
Mozel' ko malo pojasnit ovo kak' se ubacuje, ja uzmem sve filterskripte i stavim u filterskripte folder, i u igri ih loadam sa /rcon loadfs [sve ih loadam] i odem /zombie i nece xD,  :(
jesi dodao u server.cfg ??? probaj tako

Dakle, ubacio sam u filterscripts zombie-EN-US, zombie-PT-BR i zombie iz foldera npcmodes, probao sam u dodat u server.cfg isto nece, u igri sam ih loadao sa /rcon loadfs nece naravno, jesam sta krivo napravio?  :(
Poslednja Izmena: Januar 16, 2010, 00:56:52 PRE PODNE od [GG] ZicMortal
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Citat: Doktor_CroHerze poslato Januar 12, 2010, 21:23:15 POSLE PODNE

TI znas raditi dosta toga? Ok jos bolje, super ako znas, ali budimo realni ja bgm neznam >Kada ti radis to sto dobro znas?< kada 99,99 % vremena provedes ovdje na forumu spamajuci
Poslednja Izmena: Januar 16, 2010, 10:58:09 PRE PODNE od Capone