[Pomoć] Img Pro

Započeo Hitman, Jul 28, 2011, 09:58:15 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Koristim za stavljanje modova kao Å¡to sam u naslovu napiso, img pro. I sve je uredu, dok mi ne dosadi neki mod i poželim ga izbrisat, ali nevidim nikakvu funkciju za brisanje preko tog programa, dali se može izbrisati ili moram reinstal gta sa ?...  :D

Meni za razliku od drugih ne pomaze i reinstall.
Da bi rijesio taj problem, moras nac .txd i .dff originalne fajlove da bi ih zamjenio s onim koje si ubacio za mod.
Moja preporuka je da koristis (SAMI) San Andreas Mod Installer jer pomocu njega mozes i uninstall modove na puno laksi nacin.
Poslednja Izmena: Jul 28, 2011, 11:00:03 PRE PODNE od [GG] mafica .pwn

Najbolje ti je da skines SAMI, preko njega je puno lakse Install i Uninstall modove, dok preko IMG pro, svaki put kad zelis da izbrises modove ces morati skidati gta3.img sa neta, ili ispocetka instalovati igricu.
Last nick: Vectro64

Citat: [MX] Makaveli aka Make poslato Jul 28, 2011, 12:12:07 POSLE PODNE
Najbolje ti je da skines SAMI, preko njega je puno lakse Install i Uninstall modove, dok preko IMG pro, svaki put kad zelis da izbrises modove ces morati skidati gta3.img sa neta, ili ispocetka instalovati igricu.

Opomena za spam + dao si mu pogrešne informacije.
Sve to sam ja rekao u postu prije tvog.

Neće morat ponovno skidat gta3.img nego samo ono što je on zamjeno tj. npr. inferno.txd i inferno.dff ako je samo mjenjao za inferno mod itd.

ggmm

je najbrzi ,ima opciju za pravljenje backupa
to bi ti ja preporucio!
a ako neces ni sami ni ggmm onda lepo kopiraj negde gta3.img tj. napravis njegov backup i eto
ako sjebes nesto samo ga vratis nazad

Old Generation www.og-samp.org
Posetite---> www.spells-art.com

Hvala na odgovorima..  ;)
Koristim SAMI za ubacivanje auta,  a IMG Pro za skinove, ceste itd... Å ta se SAMI može koristiti i za druge modove osim auta?  8)

sami je za kola ,ako se dobro secam :D

ali preporucio bih ti i Alci's IMG Editor
ali kada ubacujes modove nadji ih prvo i izvadi iz gta3.img pa tek onda import
a to export je ustvari backup :D

Old Generation www.og-samp.org
Posetite---> www.spells-art.com

[quote author=[OG] rs4o link=topic=28898.msg217249#msg217249 date=1311849512]
sami je za kola ,ako se dobro secam :D

ali preporucio bih ti i Alci's IMG Editor
ali kada ubacujes modove nadji ih prvo i izvadi iz gta3.img pa tek onda import
a to export je ustvari backup :D
[/quote]
To je prevelik posao, za početak bolje mu je da koristi [SAMI] San Andreas Mod Installer jer ima opcije "Install Mod" i "Uninstall Mod" i to mu je najbolje.
Poslije ako bude htio tako radit može, a može i odmah tako što se mene tiče.
Ovo je riješeno, a ovdije ide: