[Pomoc]Sudar,i popravljanje auta

Započeo [CH]Dejan, Jul 21, 2011, 16:10:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:T-City
Detaljan opis problema:Kako da napravim kada igrač napravi sudar da mu se onako zavrti kao kad je pijan da mu se vrti i prestane nakon 10 sekundi i piše čim se sudar u nešta a da bude malo jači sudar piše npr. Dejan_Dzojic je dozivio sudar kao da je netko pisao sa /me komandom??I kako da napravim u onim Pay & Spray kad ofarba(popravi) neko auto mora platiti 100$??
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

if (strcmp(cmdtext, "/drunk", true) == 0)
{
    SetPlayerDrunkLevel (playerid, 3000);
    SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFAA, "You are now drunk, don't drink and drive!");
    return 1;
}

Meni ne treba ta komanda nego kad naprimjer ideš Infernusom i zabiješ se u kuću onda ti se vrti kamera,a ne komanda za animaciju /drunk,jel može pojašnjenje??Ovo:SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFAA, "You are now drunk, don't drink and drive!"); će izgledati ovako:SendMessageToAll(playerid, 0xFFFFFFAA, "%s je dozivio sudar");

forward message();

public OnGameModeInit()
{
    print("Starting timer...");
    SetTimer("message", 1000, false); // Set a timer of 1000 miliseconds (1 second)
}

public message()
{
    print("1 second has passed.");
}
Ne treba da mi ništa piše:public message()
{
    print("1 second has passed.");
}
Jel mogu ja to obrisati da ne bude tako??
public OnGameModeInit()
{
    SetTimer("message", 1000, false); // Set a timer of 1000 miliseconds (1 second)
}
Će izgledati ovako:public OnGameModeInit()
{
    SetTimer("", 10000, false);
}
Nezz što će mi da išta piše kad Timer krene i stane nakon 10 sekundi..Znači ostavim ovako SetTimer("",10000, false);
Oćel se ovo pokazati svima ili:print("Starting timer...");
Poslednja Izmena: Jul 21, 2011, 17:17:19 POSLE PODNE od [CH]Dejan