[Pomoc] Spawn

Započeo vlado_plavsic, Jul 19, 2011, 14:35:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

vlado_plavsic

Skripta koju koristim: BU
Detaljan opis problema: HOcu da promenim spawn Bloods bande,Oni se u BU modu spawnaju u intru,Kako sad da namestim kad izadju iz njega da se stvore na mesto koje ja zelim?
Deo skripte: Koji treba dacu..
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

trazi public OnPlayerSpawn i imas pise ti sve lijepo
Ping | Need For Speed - Progres
OwnerShip 100 % | Reg/Log sistem 100 % | Admin + GameMaster sistem 100 % | Bande 100 % | Poslovi 100 % | Eventi 0 % | Sistem Duel za Gunove 100 % | Sistem Duel Race 100 % | Tuning Sistem 15 % | Shop sistem 0 %
Potrebni Mapperi za Ping posebno za NFS i FR mod
Prijavnica :
Nick na forumu ( Ping forumu ) :
Za koji mod zelite mappat ( mozemo se bazirat samo za jedan a mozete za oba ) :
Sto zelite kao nagradu :

vlado_plavsic

Citat: [A]Live poslato Jul 19, 2011, 14:39:14 POSLE PODNE
trazi public OnPlayerSpawn i imas pise ti sve lijepo

Citaj sta pise gore -.-' Oni se spawnaju u intru a kad izadju iz njega da ga porta na mesto gde ja hocu.!

lol pa imas u public OnPlayerSpawn ovako ako se u intu spawnaju

SetPlayerInterior(playerid, ID iNta);
SetPlayerPos(playerid, x,y,z);

samo izbaci SetPlayerInterior i u SetPlayerPos namjesti svoje kordinate nades gdje ti je od Bloodsa ,,,, u public OnPlayerSpawn ti je to xD
OwnerShip 100 % | Reg/Log sistem 100 % | Admin + GameMaster sistem 100 % | Bande 100 % | Poslovi 100 % | Eventi 0 % | Sistem Duel za Gunove 100 % | Sistem Duel Race 100 % | Tuning Sistem 15 % | Shop sistem 0 %
Prijavnica :
Sto zelite kao nagradu :

vlado_plavsic

Ti nista ne razumes,Za hocu da se spawnaju u intru tom sto jeste,al da kad izadju iz te kuce da se portaju gde oni zele?

omg zelis pa samo ubaci ovo SetPlayerInterior i onda nades koridnate inta na wikiju ........ zatim napravis /enter i /exit zar je to tesko ? ako zelis da se spawnaju vani nemoj ubacivat SetPlayerInterior xD
Prijavnica :
Sto zelite kao nagradu :

dragan12

Nadji public SetPlayerSpawn(playerid)
I malo dole listas i videces spawn za svaku organizaciju.

vlado_plavsic

Citat: [BD]Gagi_Corleone poslato Jul 19, 2011, 19:57:53 POSLE PODNE
Nadji public SetPlayerSpawn(playerid)
I malo dole listas i videces spawn za svaku organizaciju.

Da,znam za to ali mi se Ballas spawna u intru,U kuci jednoj,A kad izadjem iz te kuce spawna se na mesto gde su bili pre nego sto sam ih premestio.Ja zelim da promenim koordinate tog mesta gde ih stavlja kad izadje iz kuce(Spawn mesta)...To ne vidim pod public SetPlayerSpawn(playerid)

Pa napravi im Enter i Exit omg oces da ti crtam ?
Prijavnica :
Sto zelite kao nagradu :

vlado_plavsic

A oces da ja tebi nacrtam sta ja hocu
Taj enter i exit vec postoji samo ne znam kako da ga nadjem u skripti i da promenim koor. -.-'
Citaj sta mi treba a ne da postas bezveze

CTRL + F ukucaj /enter i naces jbt sve ti treba reci .....
Prijavnica :
Sto zelite kao nagradu :

dragan12

Nadji ovo public CheckForWalkingTeleport(playerid) i tu ces onda ispod naci za ulaze i izlaze pa ces tu videti i za Bloods.
Ili probaj ovako da trazis //Bloods gang mislim da tako pise i onda ces naci za ulaz i izlaz skontaces vec.

vlado_plavsic

Citat: [BD]Gagi_Corleone poslato Jul 20, 2011, 12:59:56 POSLE PODNE
Nadji ovo public CheckForWalkingTeleport(playerid) i tu ces onda ispod naci za ulaze i izlaze pa ces tu videti i za Bloods.
Ili probaj ovako da trazis //Bloods gang mislim da tako pise i onda ces naci za ulaz i izlaz skontaces vec.

Hvala gagi to mi je trebalo, Moze lock !