[Pomoc] Problem sa dialogom

Započeo |¤ White ¤|, Jul 18, 2011, 17:30:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:FactionGame
Detaljan opis problema: Stavio sam dialog sa animacijama ali kaze, koliko ja razumem da je predugacak dialog, nzm.... sta bih trebao da uradim?
Dio skripte: //Dialog /animacije
if(strcmp(cmd, "/animacije", true) == 0)
    {
       if(IsPlayerConnected(playerid))
       {
          ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Animacije | Balkan Stories RP", ". : : Animations 160+ v.1.2f : : .\n/fall /injured /push /handsup /kiss /cell /osamari /bomb /drunk /laugh\n/basket /medic /spray /robman /taichi /lookout /sit /lay /sup /crossarms\n/deal /crack /smoke /chat /hike /dance /fuck /strip /lean /walk /rap /caract\n/tired /box /scratch /hide /vomit /eats /cop /stance /wave /run\n/flag /giver /look /show /shout /endchat /face /pull\nDa bi zaustavili animaciju stisnite SPACE,LMB ili ENTER", "OK", "");
       }
       return 1;
    }

i kad tako stavim izadje error
C:\Documents and Settings\Boban\Desktop\SAMP SERVERI\factiongame\gamemodes\FactionGame.pwn(17154) : error 075: input line too long (after substitutions)
C:\Documents and Settings\Boban\Desktop\SAMP SERVERI\factiongame\gamemodes\FactionGame.pwn(17155) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
C:\Documents and Settings\Boban\Desktop\SAMP SERVERI\factiongame\gamemodes\FactionGame.pwn(17155) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Documents and Settings\Boban\Desktop\SAMP SERVERI\factiongame\gamemodes\FactionGame.pwn(17155) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Documents and Settings\Boban\Desktop\SAMP SERVERI\factiongame\gamemodes\FactionGame.pwn(17155) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

5 Errors.

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

â–º USKORO â—,,
•Reg/Log System [100%]•House System [80%]•Bizz System [50%] •Ownership system [90%] •Admin System [90%] •GM System [0%] •Stats System [100%] •Jail System [90%] •Job System [70%] •Event System [40%] •Bank System [60%] •Org/Mafije [35%] •Donator System [10%]
I najveci talenti gube se u neradu, zato nemoj traziti izgovor da ne znas nego naÄ'i resenje!

pre dugacka linija, ima tut o tome
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Ne razumem nista pojasnite mi malo  :'(

â–º USKORO â—,,
•Reg/Log System [100%]•House System [80%]•Bizz System [50%] •Ownership system [90%] •Admin System [90%] •GM System [0%] •Stats System [100%] •Jail System [90%] •Job System [70%] •Event System [40%] •Bank System [60%] •Org/Mafije [35%] •Donator System [10%]
I najveci talenti gube se u neradu, zato nemoj traziti izgovor da ne znas nego naÄ'i resenje!

Daj nam linije gresaka, za prvu gresku su ti dali odgovor znaci linija je predugacka i pawno salje gresku jedan od nacina kako da to uradis jeste ovaj:

new str[/* velicina stringa */];
    strcat(str, "Animacije | Balkan Stories RP", ". : : Animations 160+ v.1.2f : : .\n/fall /injured /push");
    strcat(str, "/handsup /kiss /cell /osamari /bomb /drunk /laugh\n/basket");
    //i tako dalje (ovo sam ja onako bez ikakvog sredjivanja samo odrezao)
    ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_MSGBOX, str , "OK", "");

ovako sam stavio :
    {
       {
       new str[120]       
       strcat(str, "Animacije | Balkan Stories RP", ". : : Animations 160+ v.1.2f : : .\n/fall /injured /push");   //linija 17156
       strcat(str, "\n /animacija /animacija /animacija");   //linija 17157
          ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_MSGBOX, str , "OK", "");   //linija 17158
       }
       return 1;
    }

i prijavljuje ovu gresku:
C:\Documents and Settings\Boban\Desktop\SAMP SERVERI\factiongame\gamemodes\FactionGame.pwn(17156) : error 035: argument type mismatch (argument 3)
C:\Documents and Settings\Boban\Desktop\SAMP SERVERI\factiongame\gamemodes\FactionGame.pwn(17157) : error 035: argument type mismatch (argument 3)
C:\Documents and Settings\Boban\Desktop\SAMP SERVERI\factiongame\gamemodes\FactionGame.pwn(17158) : warning 202: number of arguments does not match definition
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Errors.

â–º USKORO â—,,

Moja greska:

{
       {
       new str[120]       
       strcat(str, ". : : Animations 160+ v.1.2f : : .\n/fall /injured /push");   //linija 17156
       strcat(str, "\n /animacija /animacija /animacija");   //linija 17157
          ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Animacije | Balkan Stories RP", str , "OK", "");   //linija 17158
       }
       return 1;
    }

Hvala brt... evo sad hoce....  ;)  ;)

â–º USKORO â—,,

Samo jedna napomena to gore je grubo napravlejno znaci nisam pazio na "\n" i to to ti sredi dodatno ja sam ti samo pokazao kako treba...

znm, jos jednom hvala na pomoci.... Radi sve kako treba...

â–º USKORO â—,,