[Pomoc]Problem oko Frapsa

Započeo Dane, Jul 17, 2011, 00:02:50 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako imam problem oko Fraps kad uÄ'em u njega izbaci mi neki error i nezz ga koristit ako bi mi mogli reći kako se on koristi itd.....

Slika 1.Error:

Slika 2.Fraps početak:

Slika 3.Fraps>>FPS:

Slika 4.Fraps>>Movies:

Slika 5.Fraps>>Screenshots:

Ako  može neko reći kako se sad snima neÅ¡ta sa njime itd...

Mikic95

Probaj skinit najnoviju verziju Direct X s neta i instal.

Npr. ovo gdje ti piše: Video Capture HotKey i onda ispod piše None ti stavi neku tipku (npr. f9) ... i onda na f9 pokrećeš snimanje videa i zaustavljaš.
Kad upaliÅ¡ fraps i uÄ'eÅ¡ u SA:MP, imat ćeÅ¡ u kutu neke žute brojeve, to znači da fraps ne snima, a kad stisneÅ¡ tipku f9 i brojevi postanu crveni to znači da snima.

- Tako isto uradi i za Screenshots, postavi neku tipku na koju želiš kad pritisneš da slika.

EDIT: I naravno moraš kliknuti na ovo: Enable

EDIT 2: TakoÄ'er skini full verziju (ako već nisi), jer ostale su ograničene na 30 sec snimanja.
Poslednja Izmena: Jul 17, 2011, 00:21:30 PRE PODNE od [ED] ..Hawks..

Možeš mi dati link full verzije??A ovo sam skontao i stavio sam ove sa kojim ću slovom snimati to!!I daj link toga Direct X-a!!

Daj si tolko [cenzura]av da ne znas Direct skinuti ::)
Kucaj u google Download Direct
Poslednja Izmena: Jul 17, 2011, 00:51:17 PRE PODNE od [OG]SteXi.ılllı.

Nisam i ne vrijeÄ'aj me jer ak ja počnem vidjet ćeÅ¡ tek onda!!Neko oćel dat link full verzije Frapsa?

poznaticovik

Citat: Dane poslato Jul 17, 2011, 01:01:55 PRE PODNE
Nisam i ne vrijeÄ'aj me jer ak ja počnem vidjet ćeÅ¡ tek onda!!Neko oćel dat link full verzije Frapsa?

Pošto je Warez zabranjen olakšati ću ti , samo kucaj u google "Fraps Torrent" i skini ovaj prvi "Fraps 3.0.3" to ti je to. Uživaš. :)

CitatPošto je Warez zabranjen olakšati ću ti , samo kucaj u google "Fraps Torrent" i skini ovaj prvi "Fraps 3.0.3" to ti je to. Uživaš. :)

Skinio sam Torrent ali nezz kojim ga programom otvorit(piše mi ono da biram kojim programom da otvorim)??
Poslednja Izmena: Jul 17, 2011, 01:16:20 PRE PODNE od Dane

Citat: Dane poslato Jul 17, 2011, 01:15:04 PRE PODNE
CitatPošto je Warez zabranjen olakšati ću ti , samo kucaj u google "Fraps Torrent" i skini ovaj prvi "Fraps 3.0.3" to ti je to. Uživaš. :)

Skinio sam Torrent ali nezz kojim ga programom otvorit(piše mi ono da biram kojim programom da otvorim)??
LoL!   :o  :'(

Sad cu ti ja upload na solidfiles pa poslati na PM!  ::) 

Hvala,riješio sam problem...

LOCK!!!!
EDIT:Jel mogu ja sada snimat npr.kad skriptam i objavit to onda na Youtube mogu snimat evo kad slušam pjesme...
Poslednja Izmena: Jul 17, 2011, 14:30:51 POSLE PODNE od Dane

Mozes snimati, ali kad snimis edituj u vegasu ili movie makeru manje ce zauzimati klip
samo me cudi da znas skriptati a ne znas direct skinuti :'(
LOCK
Poslednja Izmena: Jul 17, 2011, 16:41:08 POSLE PODNE od [OG]SteXi.ılllı.