Kopiranje CroHerza!

Započeo Dane, Jul 16, 2011, 19:12:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nezz dal bih smio ali evo stavić ću temu ipak.....

Ovako igram na CroHerze i [cenzura] Lights i baš sam gledao opis od CroHerze danas jer ga nisam jako dugo igrao,a [cenzura] Lights igram duže vremena malo,i vidio sam da je sve sa CroGerze kopirano na [cenzura] Lights mislim kopirao Hoxxy sve(Glavni [cenzura] Lights-a),stats,kuće,auta,mape,saloni skoro isti,poslovi,skoro sve isto samo naravno CroHerze je jako
uspješniji kada ima skriptera jako dobroga dobar je skripter i Hoxxy ali eto on sve kopira nezz izmislit nešta on sami...Obadva servera su dobra a vidi se koji je uspješniji po igračima na CroHerze ima stalno preko 200 250 igrača a na [cenzura] Lights-u ima dnevno 20-30-40 zavisi kako kad,a sada ja nezz dal smijem stavljat ovakvu nekaku temu ako se nesmije stavljat tema ovaka neka Moderatori obrisu temu ili lockaju ja sam samo reko svoje mišljenje,što je istina nezz za vas sad!!

EDIT:Nezz zašto je stavito ovo [cenzura]kad to nisam stavljao??Jestel to vi stavili da se ime nesmije upotrebljavat ili??
Poslednja Izmena: Jul 16, 2011, 19:14:01 POSLE PODNE od Dane

cristiane

Citat: [Cyb3r | RP] joXy poslato Jul 16, 2011, 19:15:25 POSLE PODNE
I sta si sad hteo reci ovime?  :o
Možda je mislio da su-vlasnik CH nije informisan za ovo pa je samo rekao.

Citat: Dane poslato Jul 16, 2011, 19:12:27 POSLE PODNE
EDIT:Nezz zašto je stavito ovo [cenzura]kad to nisam stavljao??Jestel to vi stavili da se ime nesmije upotrebljavat ili??
Cenzura je postavljena od strane administracije,jer je taj server protjeran odavde zbog kopiranja.

To ja mislim da svi znaju.
Ali što ne odeš na njihov forum i to ne kažeš? Jer vlasnik ovaj forum retko posećuje (iako je ovo njegovo).