Tema di su NOOBovi pospamali temu (Admini BRISITE)

Započeo â–‡ â–ˆ â–‡, Jul 14, 2011, 19:15:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [TG] UseR poslato Jul 14, 2011, 19:57:17 POSLE PODNE
Citat: |†|Hazzard|†| poslato Jul 14, 2011, 19:46:51 POSLE PODNE
Citat: Apokalipsa poslato Jul 14, 2011, 19:44:55 POSLE PODNE
Cek ja nekuzim,pa zar vi nemate ebay ili nesto za prodaju ?

Znaci Balkan Samp je forum za prodaju stvari...daj aj cu ja stavit svoj motor na prodaju isto.. ?

Pa cekaj malo ....

Molim Administratore/Smodove/Moderatore da lockaju ovu temu.
a sta si ti bolan,policajac,kajk te boli k kaj se nekaj prodaje,ak ti se nesvidja,imas LogOut i to je to,BOK!

-[OG]ukolazaNinje:Hvala sto objasnjujes ovim BOOTovima

-Apokalipsa:Ae prijatelju vidi se da imas 10Godina i da si neodgojen!

On ima 10 godina a ti 11 nevidi se bas razlika izmeÄ'u vas -.-

Pa nebi reko da imam 11,a cak ni blizu tom godistu!

E ljudi, aj nemojte vise, nije ok...Bez svadje...

Ma kome ces ti da je neodgojen iman 17 godine i sto oces ? Ja samo kazem a sad si prijavljen adminima radi vrijedjanja  :-*

Citat: [Lexus] Apokalipsa poslato Jul 14, 2011, 20:05:46 POSLE PODNE
Ma kome ces ti da je neodgojen iman 17 godine i sto oces ? Ja samo kazem a sad si prijavljen adminima radi vrijedjanja  :-*

Ma zabolime,ja mogu zivijeti bez ovog foruma,isto tako zaboli me koliko G imas,jer si nekulturan do bola,prvi si zapoceo,bog da,da ti pandurija dodje doma i nadje sve piratske igre da se malo ohladis u hladnoj celji!
Poslednja Izmena: Jul 14, 2011, 20:09:06 POSLE PODNE od |†|Hazzard|†|

Nisam govorio tebi -.- nego ovome User-u ja sam samo reko da ovo nije forum za prodaju,a to sto ti mislis da sam "nekulturan do bola" i vjeruj mi nece mi doci pandurija  :-* a ti prekini biti bahat i daj molim vas lock ovo jer se vise ne zelim svadjati s djetetom  ::)

Hahah svaki dan mijenjas godine,danas si se pomladio jel,prvo govoris da imas 20G danas imas 17.

Citat: |†|Hazzard|†| poslato Jul 14, 2011, 20:18:15 POSLE PODNE
Hahah svaki dan mijenjas godine,danas si se pomladio jel,prvo govoris da imas 20G danas imas 17.

Nemam komentara na tvoju inteligencija ... pa da 20  :D  :D  :D