Pomozite mi molim vas!!!

Započeo Shone, Jul 13, 2011, 23:46:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Shone

E ovako drug mi je poslao neki folder i ja sam ga open with Windows Media player i sve su mi se ikonice pomesale, znaci sve ikonice su mi u Windows Media Playeru! Ako se nekome desavao ovaj problem ili ako neko zna u cemu je problem molim ga da mi pomogne!

Slika:  http://imageshack.us/photo/my-images/832/img13072011233903.png/

Pozdravi druga i reci mu da ima veoma zgodam virus :D svidja mi se kako radi :D

SKeniraj sa AV-om to je onaj Jeffo virus samo menja ikonice
Poslednja Izmena: Jul 13, 2011, 23:59:15 POSLE PODNE od [A]Ricky
//

Da to je virus 99%,nemoj AVG poslusaj me. Pusti ove sta ti pricaju, ESET NOD32 Antivirus ako ti treba licensa ja cu ti svoju poslati. On ti je zakon i zbog toga je jedan od 5 najboljih Antivirusa na svijetu!
//

Shone

Cek Alex ti su uplatio za tu licensu?

AKo si nasao neku free... ja cu ti dati program star bar 10 godina pa ces videti koliko propusta pravi "taj tvoj AV sa tom kao licensom"

Te license sto nadjete na netu..oni rade kao emulatori...i imaju propusta znaci to nije vidjeno.... i to na osnovnim stvarima -.-
//

1. Axel ne Alex
2. Kakav crni AV omfg?
3. Jesi ikad cuo za ESET NOD32?
4. http://www.eset.com/us/home/compare-eset-to-competition
5. AVG je najvise propustio virusa
6. Eset cak 0!
7. Licensu nisam ja platio vec otac od moga druga,tako da mi je dao da koristim.
Poslednja Izmena: Jul 14, 2011, 00:44:53 PRE PODNE od [Wt:RP] Axel Nelson
//

Citat: [Wt:RP] Axel Nelson poslato Jul 14, 2011, 00:44:09 PRE PODNE
1. Axel ne Alex
2. Kakav crni AV omfg?
3. Jesi ikad cuo za ESET NOD32?
4. http://www.eset.com/us/home/compare-eset-to-competition
5. AVG je najvise propustio virusa
6. Eset cak 0!
7. Licensu nisam ja platio vec otac od moga druga,tako da mi je dao da koristim.

Jesi ti kada cuo da je AV skracenica za ANTI-VIRSU hahahahahhahah

to ti mislis da nema propusta..tj nema propusta original placena licensa..ove sto nadjes na netu o tim licensama ja govorim

i da izvinjavam se ALEX :D  sto sam pogresno upisao tvoje cenjeno ime :D
Poslednja Izmena: Jul 14, 2011, 00:48:33 PRE PODNE od [A]Ricky
//

AVG je daleko najbolji anti virus.
Svi programeri, dizajerni i ostala ekipa sa interneta ga preporučuju..
Ja nemam nijedan antivirus, ali od nikog neprimam.. Prije sam imao AVG, nisam mogao čak niti chiteve upalit -.-
Blokirao mi je jedno vrijeme i za mozillu dok nisam shvatio na koji princip to radi xd

Slazem se sa Axelom da je NOD dosta bolji od svih ostalih, avast takodje dosta dobar, ali krade bandwith...
Imam licencu, nisam platio, dobio sam od jednog coveka...Radi super, uvek prijavi virus, evo vec 1 godinu je tu, ne pusta ni sumnjive .exe fajlove ;)
Mada to i ne primam...Kad saljem Ardamax on obavezno aktivira, tako da nemam zamerke...NOD ftw. :D

[quote author=[OG]ukolazaNinje link=topic=28283.msg211094#msg211094 date=1310598446]
Slazem se sa Axelom da je NOD dosta bolji od svih ostalih, avast takodje dosta dobar, ali krade bandwith...
Imam licencu, nisam platio, dobio sam od jednog coveka...Radi super, uvek prijavi virus, evo vec 1 godinu je tu, ne pusta ni sumnjive .exe fajlove ;)
Mada to i ne primam...Kad saljem Ardamax on obavezno aktivira, tako da nemam zamerke...NOD ftw. :D

[/quote]

Ne i ja sam za to da je najbolji...ali sa originalnom licensom....

Imate Beta Verziju ESET Nod 5 daju beta original licensu..na mesec dana...
//

neznate vi sta valja, AVG is the best, sta ce onaj jadan Nod32 pa on se vuce kao lijena magarica za AVG-om, Nod32 je u prvih 5 najboljih a AVG je 1.
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: System32 poslato Jul 14, 2011, 07:41:50 PRE PODNE
neznate vi sta valja, AVG is the best, sta ce onaj jadan Nod32 pa on se vuce kao lijena magarica za AVG-om, Nod32 je u prvih 5 najboljih a AVG je 1.
potpis !! omg kakav nod32 to sam imao na kompu jbt izbriso sam ga nakon 5 dana.AVG je bolji 

AVG ti dosta usporava komp ;) kao i kaspersky, koristim nod32 neam problema :D Ovo za ovog sa virusima, uzmi neki lepo AVG instaliraj skeniraj, pa obrisi pa onda Nod32 skeniraj i obrisi, i tako sve anti viruse izvrti dok se ne vrati u normalu :P

Prva opomena
Nije vam ovo tema o antivirusima, covek je trazio pomoc, ko zna nek pomogne ko ne zna nek seta iz teme
Jos jedna opomena i spammeri ce biti prijavljeni s.modu !
Poslednja Izmena: Jul 14, 2011, 11:12:39 PRE PODNE od [OG]SteXi.ılllı.