Weezy

Započeo Weezy, Januar 06, 2010, 17:06:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Weezy

Hajd kad ce se svi predstavit pa da i ja xD...
Zovem se Luka ( ingame poznatiji kao Weezy 8) ), Dolazim iz Vinkovaca ( Hrvatska ), imam 14 godina..
Sa:Mp igram vec 3 godine, prvo sam igrao na DM serverima, al onda me ratnik pozvao na New Generation,  i sad 10 mjeseci kasnije dobio sam admina, i igram dan danas sa onim mulcima ( PoZz Baff i Sale :D ) ..

Ludi Grad

Lamine Diarra

Dobrodoso,postuj pravila i uzivaj ;)

turker_kc

Dobro si ih nazvao, mulci ;D

Vodja - Baff ;D

Citat: Weezy poslato Januar 06, 2010, 17:06:29 POSLE PODNE
Zovem se Luka ( ingame poznatiji kao Weezy 8) ), Dolazim iz Vinkovaca ( Hrvatska ), imam 14 godina..
Sa:Mp igram vec 3 godine, prvo sam igrao na DM serverima, al onda me ratnik pozvao na New Generation,  i sad 10 mjeseci kasnije dobio sam admina, i igram dan danas sa onim mulcima ( PoZz Baff i Sale :D ) ..

AHA, JEL TAKO xD ?  ;D  :D, ae siso miran tu...

Baff

Citat: Weezy poslato Januar 06, 2010, 17:06:29 POSLE PODNE

A mene nebi pozdravio vise necu pricati s tobom :D (Dean_Pifar) !! bas si nek dabog da pao niz skale i polomio zub xD
Mape:

))-((

Filescripte:

Dexy's Speedo/Fuel

Gamemodes:

))-((

SampArena FOREVER <3