brm brm

Započeo Sale, Januar 06, 2010, 16:14:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Zdravo, zovem se Sasa Kovacevic imam 15 godina ( sace 16 jedva cekam xD ) zivim u Srbiji/Uzice...
Za samp sam 1. cuo od druga i igram oko 11 meseci on je igrao na BM pa sam i ja i nije bilo lose, ali onda se na mod cekalo mesec dana ( mozda i vise ) a server je bio ugasen.. Neko je na forumu stavio ip NG-a...
Usao sam tamo i sacekali su me Baff ( xD), Drazen, Almira i jos par ljudi...
Eto na NG sam 10 meseci-nish ne radim a imam Head Admina ( Baff stvarno bruka moras nesh tu da sredis xD )...
Baff je pokusavao par puta da me nauci da skriptam, ali fala Bogu ja sam od toga operisan  ;D
Ako imate sta da pitate samo izvolte  8)

Baff

Citat: Sale poslato Januar 06, 2010, 16:14:03 POSLE PODNE
Zdravo, zovem se Sasa Kovacevic imam 15 godina ( sace 16 jedva cekam xD ) zivim u Srbiji/Uzice...
Za samp sam 1. cuo od druga i igram oko 11 meseci on je igrao na BM pa sam i ja i nije bilo lose, ali onda se na mod cekalo mesec dana ( mozda i vise ) a server je bio ugasen.. Neko je na forumu stavio ip NG-a...
Eto na NG sam 10 meseci-nish ne radim a imam Head Admina ( Baff stvarno bruka moras nesh tu da sredis xD )...
Baff je pokusavao par puta da me nauci da skriptam, ali fala Bogu ja sam od toga operisan  ;D

Volish dechke?

Citat: Baff poslato Januar 06, 2010, 16:14:40 POSLE PODNE
Citat: Sale poslato Januar 06, 2010, 16:14:03 POSLE PODNE

Volish dechke?

Molim, admina da ovog coveka banuju sa foruma, ionako mu nebi bilo prvi put axaxaxaxaxa

Ludi Grad

Dobrodosao  ;)   i nadam se da ces na ovom forumu nauciti skriptati......
Savjet: ne prepiri se i ne svadjaj se NISKIM!!!....  ;D

Dobrodoso,postuj pravila foruma i uzivaj  :-*

dobrodoÅ¡ao  ;D

Gotov sa SAMP - Proud vG Player
Visit Valhalla Gaming!

Baff