[POMOC] Mysql

Započeo SineÅ¡a, Jul 07, 2011, 20:28:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E ovako,ovde se stalno prica o Mysql-u a ja neznam kako treba ni sta je to ,pa me interesuje otprilike SVE sto se tice toga:sta je ?za sta sluzi ? koje su prednosti ? koje mane ? koliko je tezak ja upotrebu ? jel ga podrzavaju hostovi? itd....i bio bih zahvalan ako bi neko napravio tut kako se on stavlja u GM ...eto ako sam fulao podforum molio bi da premjestite  :) :) :) :)........................unaprijed hvala (i znam da su botovska pitanja ali kako cu saznati ako nepitam  :'(  xDDD )
Ne igram SA:MP vise..

1. Brzi je od INI-a, ima tih nekih gluposti
2. Podrzavaju ga neki hostovi (Vecina), njega pokreces sa WAMPom, LAMP-om i ostalim (LAMP ako je host linux, WAMP ako je windows)
ali mozes ga povezati sa PHP odnosno na forum pa ti ne treba daj LAMP/WAMP
3. Mana je da previse memorije trosi
4. Imas tutova o tome!
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

brate sve je to lijepo al ja i dalje neznam za sta sluzi ??? ahahahahahahah  :'( :'( :'( :'( :'( :'(
U svakom slucaju hvala  :) :)

pa za spremanje statsa itd. kazem ti da je bolje od ini-a
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

aha ,ok hvala..

Time si dobio odg i LOCK ovdje ..

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]