[POMOC]Kako?

Započeo Momčilo, Jul 07, 2011, 19:43:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moj mod od 0
Detaljan opis problema:Ovako sve kada prevodim od rjeci do rijeci prevedem sve preko google prevoditelja sve bude ok ali pokaze mi erora 26.I zelim naprimjer uzeti nesto sa nekog game moda sto mi je potrebno kako to da uzmem ??
Dio skripte:Ma prevodim GF pa mi samo ako mozete rec kako ovo da napravim.
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

EDIT:Prvi problem rijesen

Citat: Momčilo poslato Jul 07, 2011, 19:43:30 POSLE PODNE
Detaljan opis problema:Ovako sve kada prevodim od rjeci do rijeci prevedem sve preko google prevoditelja sve bude ok ali pokaze mi erora 26.I zelim naprimjer uzeti nesto sa nekog game moda sto mi je potrebno kako to da uzmem ??

Da...GF od 0 jel tako?
OT: Moras kopirati to sto hoces i sve sto je vezano za to!
Ako kopiras npr. neku novu org moras kopirati iz PlayerInfo,pa OnPlayerRegister itd...

[quote author=[OG]Mario_ link=topic=28009.msg208152#msg208152 date=1310060838]
Citat: Momčilo poslato Jul 07, 2011, 19:43:30 POSLE PODNE

Da...GF od 0 jel tako?
OT: Moras kopirati to sto hoces i sve sto je vezano za to!
Ako kopiras npr. neku novu org moras kopirati iz PlayerInfo,pa OnPlayerRegister itd...
[/quote]

Uz gf pratim rad sta treba di ici i kako :D

@Razer....>Zelim ubaciti kod logina i registracije onako ko sto cyber ima ali neznam kako.

edit to su ovi erori opet dosli :

C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(548) : warning 216: nested comment
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(554) : error 070: rational number support was not enabled
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(561) : error 070: rational number support was not enabled
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(609) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(617) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYER_NAME"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(657) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(677) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(688) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(701) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(826) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(828) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(828) : error 021: symbol already defined: "PlayerInfo"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(845) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYER_NAME"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(865) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(877) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYER_NAME"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(893) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYER_NAME"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(918) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYER_NAME"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(950) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(995) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYER_NAME"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(1333) : error 017: undefined symbol "print"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(1334) : error 017: undefined symbol "print"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(1335) : error 017: undefined symbol "print"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(1336) : error 017: undefined symbol "print"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(1337) : error 017: undefined symbol "print"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(1338) : error 017: undefined symbol "print"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(1343) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "SearchingHit")
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(1346) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYER_NAME"
C:\Users\Vito\Desktop\gamemod\gamemode\gf.pwn(1346) : error 009: invalid array size (negative, zero or out of bounds)

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

26 Errors.
Poslednja Izmena: Jul 07, 2011, 20:10:13 POSLE PODNE od Momčilo

fali ti negdje zagrada
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √