[Pomoc] Online sati

Započeo System32, Jul 06, 2011, 22:13:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: iStunt
Detaljan opis problema: kako da napravim da se igracu spremaju statsi, mislim da ih moze vidjet sa s/tats itd. da mu ih broji ubiti, ne trazim da mi ih napravite samo da mi date upusta, sad pravim da mu se spremaju i varjabla za spremanje je pOnline (u enumatoru je), hvala!
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Znači ako sam te dobro skužio.
Ovako nekako napravi:

forward ShowStats(playerid);
public ShowStats(playerid)
{
/*
ostali tvoj kod
*/
return 1;
}
CMD:stats(playerid, params[])
{
ShowStats(playerid);
return 1;
}

ma ne to, nego za brojanje statsa, imam ja za statse samo neznam kako bih napravio da broji, kuzis?

nekakva upusta mi dajte pa da pokusam, za sad sam napravio da mu sprema online sate (Sate, ne minute)

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

dragan12

Citat: System32 poslato Jul 06, 2011, 22:26:22 POSLE PODNE
ma ne to, nego za brojanje statsa, imam ja za statse samo neznam kako bih napravio da broji, kuzis?

nekakva upusta mi dajte pa da pokusam, za sad sam napravio da mu sprema online sate (Sate, ne minute)
Meni jedino sto pada na pamet jeste da naravis neki sistem kao payday i da onda svaki sat njemu pridodaje 1h. Neki brojac koliko je igrac konektovan pa ako dodje do 1h onda stavis PlayerInfo[playerid][pOnline] += 1;
Probaj tako nesto

aha aha lijepo gagi, naci cu neki payday, i ide PlayerInfo[playerid][pOnline] ++; hvala, ako budem imao problema postat cu oode

evo nasao sam jednu FS malo editao itd. ali koristim y_ini malo me zbunjeje to :S
ode je dini i dudb

forward OnlineTime();
public OnlineTime()
{
foreach(Player, i)
if(!dini_Exists(udb_encode(playername))) { dini_Create(udb_encode(playername)); }
SecondsPlayed[i] = dini_Int(udb_encode(playername), "Sekunde");
SecondsPlayed[i]++;
if(SecondsPlayed[i] == 3600000)
{
PlayerInfo[i][pOnline] ++;
SecondsPlayed[i] = 0;
}
dini_IntSet(udb_encode(playername), "Sekunde", SecondsPlayed[i]);
return 1;
}

ovje je ovako samo ne pokazuje PlayerInfo[i][pOnline] ++;
Poslednja Izmena: Jul 06, 2011, 23:23:09 POSLE PODNE od System32

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim: