[Pomoc] Errori

Započeo Darko a.k.a OptX, Jul 05, 2011, 16:37:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: FactionGame v1.0
Detaljan opis problema: Kada idem compiele izbaci mi errore,a samo sam menjao ime servera u gamemode-u iz Factiongame u Balkan Street Life :/
Dio skripte: Evo errori

C:\Documents and Settings\Darko\Desktop\FG\pawno\include\streamer.inc(435) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Documents and Settings\Darko\Desktop\FG\pawno\include\streamer.inc(449) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Documents and Settings\Darko\Desktop\FG\pawno\include\JunkBuster.inc(3240) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "OnPlayerEnterRaceCheckpoint")
C:\DOCUME~1\Darko\Desktop\FG\gamemodes\lvdm.pwn(14665) : error 021: symbol already defined: "strtok"
C:\DOCUME~1\Darko\Desktop\FG\gamemodes\lvdm.pwn(14680) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\DOCUME~1\Darko\Desktop\FG\gamemodes\lvdm.pwn(25924) : warning 219: local variable "mod" shadows a variable at a preceding level
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Errors.

14665: "{"
14680 : "    return result;"

Ko zeli da mi pomogne,nemojte me puni ispitivati evo download link : http://www.2shared.com/file/XMy4tZS0/FactionGame.html pa probajte kod sebe :/
Probao sam na default gamemodu isto ove errore izbaci..
Respect : [TG]$--L84S--$,System32,[BD]Gagi_Corleone

Za ovaj eror "symbol already defined: "strtok" " treba samo da ibrises te linije...za ova prva dva warna ti se ne slazu brojevi argumenta   sa definicijom,onda  "array sizes do not match, or destination array is too small" promeni broj na toj liniji ja mislim da treba da stavis 4000....Pozz  
Poslednja Izmena: Jul 05, 2011, 16:52:35 POSLE PODNE od Xmolâ„¢

Bez linija ti nemoze pomoc ni dragi Bog.
Znaci "Dio Skripte:" idu linije i errori a ne samo jedno (: jer si ti mogo pod npr.   SpawnPlayer(playerid, "Napisat cijelu crvenkapicu.... a mozda cak i crvenkapavicu");
postaj linije molim te -.-''

Citat: K4[Я]!K3 poslato Jul 05, 2011, 16:57:19 POSLE PODNE
Bez linija ti nemoze pomoc ni dragi Bog.
Znaci "Dio Skripte:" idu linije i errori a ne samo jedno (: jer si ti mogo pod npr.   SpawnPlayer(playerid, "Napisat cijelu crvenkapicu.... a mozda cak i crvenkapavicu");
postaj linije molim te -.-''

Pa brate postao sam linije :/

Citat
14665: "{"
14680 : "    return result;"

Edit : to su errori,moze on da radi i sa wantedima.Mrzi me brate da stalno otvaram,trazim redove,copy/pate...da bezveze ne postas stavio sam download link u 1 postu..
Poslednja Izmena: Jul 05, 2011, 17:04:14 POSLE PODNE od Darko a.k.a OptX

oke moja greska (:
uploadaj na solidfiles ovaj link ti neradi -.-''

E izvini brate,nisam bio tu...evo novi link od 2shared,mrzi me uploadujem na solidfiles...

http://www.2shared.com/file/JTLvgyrb/FactionGame.html

C:\Documents and Settings\zumbaBara\Desktop\fg\pawno\include\JunkBuster.inc(3240) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "OnPlayerEnterRaceCheckpoint")
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Warning.

ja nevidim ostale errore/warn :/
download: http://solidfiles.com/d/6b68e/

OMG,kako??? Ajde pogledaj PM

Edit : RESENO !!! LOCK !
Poslednja Izmena: Jul 05, 2011, 21:27:01 POSLE PODNE od Darko a.k.a OptX