Glavni razgovor #10

Započeo cristiane, Jul 05, 2011, 13:10:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Meni taj CS pre tezak, nije da nevalja nego...
amx neke komande, ovo, ono... :S
---
Valjda cu naucit jednog dana :)
---
kalu - Kad on uplati pare, vi mu necete dat admina jer ne poznaje amx komande? Aj, ja bi vas na tom mjestu dobro... Ah, nebi vas vise bas posjecivao xD
:D
BestOne.exe

When marimba rhythms start to play
Dance with me, make me sway
Like a lazy ocean hugs the shore
Hold me close, sway me more

...''Sway me, sway me
Sway me now''...

NLC Klan(moj klan) osvojio CS:B ligu :)

Evo nesto o NLC klanu, izdvojite vreme pa procitajte.

http://cs-balkan.net/index.php?board=21.0
Poslednja Izmena: Jul 08, 2011, 20:48:01 POSLE PODNE od Razer

pa gdje ste sampašiiiiiiiiiiiiiiiii

dan me nema i odma mi nedostajete :D
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: Skizor poslato Jul 08, 2011, 20:43:18 POSLE PODNE
Meni taj CS pre tezak, nije da nevalja nego...
amx neke komande, ovo, ono... :S
---
Valjda cu naucit jednog dana :)
---
kalu - Kad on uplati pare, vi mu necete dat admina jer ne poznaje amx komande? Aj, ja bi vas na tom mjestu dobro... Ah, nebi vas vise bas posjecivao xD
:D

Net manijak -.-

Ucio bi amx komande jer je to 5min ucenja , isto kao u samp samo dodaje prefix kao npr amx_ban. Nisam ja ovdje da zajebavam nekoga. Ako nemas sta pametno reci bolje suti

Citat: Razer poslato Jul 08, 2011, 20:46:39 POSLE PODNE
NLC Klan(moj klan) osvojio CS:B ligu :)

Evo nesto o NLC klanu, izdvojite vreme pa procitajte.

http://cs-balkan.net/index.php?board=21.0

Mislim da vam je bilo teško, sve čestitke ;)
Citat: System32 poslato Jul 08, 2011, 20:59:06 POSLE PODNE
pa gdje ste sampašiiiiiiiiiiiiiiiii

dan me nema i odma mi nedostajete :D
Jooj system kak' si mi nedostajao :D

WB system...

Cestitam Razer, osvojite jos nesto ;)

Kalu - Nisam net manijak, kako bi tebi bilo da platis za admina i neko ti kaze da su ti novci propali u vjetar, jer, nemas dovoljno iskustva... Hm... Ja bih bio jako sretan, skakao bi po sobi ;)
BestOne.exe

When marimba rhythms start to play
Dance with me, make me sway
Like a lazy ocean hugs the shore
Hold me close, sway me more

...''Sway me, sway me
Sway me now''...

Citat: [BC]crozzer poslato Jul 08, 2011, 22:04:24 POSLE PODNE
Razer ...Gottijev je klan !
I ja sam to tek sad shvatio jer vidim da je ovdije: http://cs-balkan.net/index.php?board=21.0 moderator gotti a razer da je kao član tog klana.

Citat: Skizor poslato Jul 08, 2011, 21:40:05 POSLE PODNE
Kalu - Nisam net manijak, kako bi tebi bilo da platis za admina i neko ti kaze da su ti novci propali u vjetar, jer, nemas dovoljno iskustva... Hm... Ja bih bio jako sretan, skakao bi po sobi ;)

Nikad nikoga nisam zajebo a i nevidim razlog. Ako vec nezna amx komande , onda mu das link i nauci , nemoze drugacije.I mislim da ono sto nudim , to jest cjene admina ovako jeftine i nije bas nesto lose ali isto tako za server kloji dnevno ima 15 igraca

Ma ima,nego danas nesto nas je jako malo bilo,a i svoja sam 2 admina banovao. Pokusavamo srediti situaciju,i dodali smo par stvari. A i trebamo sada 2 nova admina... :$ Sutra je Event Day,svaki sat jedan event... :D
Poslednja Izmena: Jul 08, 2011, 23:39:55 POSLE PODNE od [Wt:RP] Axel Nelson
//

Citat: [BC]crozzer poslato Jul 08, 2011, 23:39:47 POSLE PODNE
Admini mu poceli reklamirati na njegovom srw  :D :D

Ma nisu nego su poceli da budu lijeni,i neko posalje report ja u sred RolePlaya moram odgovarati a oni se zezaju tamo. Onda mi imamo ooc pointse,i tu se bande ratuju tu je sve dozvoljeno MG,RK jer je to OOC,do kada neka banda ne odustane ili neka ne osvoji points. Jedan admin bio lider podjelio svojima minigunove i stavio 1000000 materijala sebi. I tako poceli mene vrijedjati vlasnika,jedan mi rekao ne seri meni je puko film ja sam ih sve poceo banovati. Kasnije dobio 5 molbi za unban... :$ Bilo mi ih zao i uban sam 3. Ovu dvojcu nisam... :S
//