[Savjet]Procesor komandi

Započeo FireMan, Jul 04, 2011, 14:21:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako radim RP mod od 0 i imam privilegiju koj cu procesor komadni koristit,isplati li mi se da malo uvjezbam YCMD ili da ostanem na ZCMD jer razlike su malene a neradim nikakvu visejezicnu skriptu pa trazim vas savjet

I da,postoji li neki procesor dialoga jer imam namjeru koristit puno dialoga u skripti?
Poslednja Izmena: Jul 04, 2011, 14:23:05 POSLE PODNE od FireMan

YCMD ti je bolji, ne moras u komandi davati nikakve uvjete samo na logiranju/konektiranju dodajes komande i YCMD ima 10x vise mogucnosti od ZCMD-aa...
Just one more time.

Nerazumjem "nikakve uvjete",sta mislis pod tim?

ne moras stavljati u komandi ono

if(IsPlayerAdmin(playerid)) vec kada uradi login na OnRconLoginAttemp stavis mu da moze koristiti tu komandu

Command_SetPlayerNamed(imekomande[], idgraca, bool:da/ne[true/false]);

Just one more time.

Pa lakse mi je to odma u komandu stavit,poslje se necu sjetit  :D

Dobro kako ti je lakse tako i radi...
Just one more time.

YCMD je brzi i ima tih vise mogucnosti ali ZCMD je laksi, stoga akos imat preko 300 koamndi u mod, YCMD
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: EM|Pacino poslato Jul 04, 2011, 14:41:50 POSLE PODNE
Citat: FireMan poslato Jul 04, 2011, 14:38:49 POSLE PODNE
E da sto mislite o ovom procesoru dijaloga? http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=260298&highlight=dialog

Testirano, po meni bespotrebna [cenzura]ost...
Ako ti tako kazes onda necu koristit :)
Citat: System32 poslato Jul 04, 2011, 14:47:18 POSLE PODNE
YCMD je brzi i ima tih vise mogucnosti ali ZCMD je laksi, stoga akos imat preko 300 koamndi u mod, YCMD

Mozda ako budem imao dosta igraca i kad prosirim mod se moza prebacim na YCMD ali sad cu s ZCMD