[Pomoc] Moj server, potrebna pomoć početniku :)

Započeo Kretenko, Jul 02, 2011, 02:51:52 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozzz svima :)

Odma napocetku da vam kazem da ja nisam nikakv pro niti sam ikad bio... kako je to sve pocelo je bla bla, skinuo sam gta prek torrenta i frend mi reko za samp i poceo sam igrati malo roleplay... super, svidilo mi se ali mrzio sam admine jer bi uvijek bannirali i slicno... pa sam puko jednom i istog trena sam narucio server od 100 slotova zapocetak.. doso sam tu i vidio podforum gamemode script... skinuo sam jedan readline gdje se radnja dogadja na selu... meni sasvim ok... vec mi dosadio los santos i ti gradovi.. pokrrenuo sam taj mode i fkt je ok bilo... ali moram neke mogucnosti dodati pod hitno ( a ja nemam nikakve blage u tome ) volio bi na tom gamemode promjeniti ime 4 sela.. da nisi dilimore i slicno... ili kada udjem na pocetku da ono crvenim slovima readline maknem i napisem nes svoje... ili da promjenim imena komanda... kao /rentbiciklo.. ja bi stavio samo /rent ili /rentbike.... ili svakom liku staviti 300 dolara a ne 2000 dolara.. otprilike... i volio bih da ja mogu nekom liku ak on oce za 50 lipa da mu dignem lvl , respekt, novce..... mozda ima ali nisam siguran...  ili bi malo prepravio tutorijal na pocetku igrice...

Evo hvala unaprijed i znam da je ovo sve napisano low.... ali sta cu :)

evo hvala :) i procito sam pravila vjerujte mi :D

dobro aj nemoj pisat ak nemas nis za rec, fkt si ono .......

Ako imaš team viewer sve ću ti napravit što želiš a tiče se toga što si naveo :)

za lvl imas komandu /setstat i tu mos dignut lvl i ostalo, a ovo moras otvorit pawno, i ono plavo ispod navodnika sta pise promijenit iz redline u NESTO SVOJE ... xD

CitatNe pomažite onima koji prekrše pravila,jer ćete vi dobijati ban umjesto autora teme.

Koksildo citat