[Pomoc]Unable to execute compiler

Započeo Milan_Jeftic, Jun 28, 2011, 16:39:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Kao sto je navedeno u naslovu teme kada udjem u pawno i kada krenem da idem compile jednostavno mi se izbaci eror
Unable to execute compiler
Svaka pomoc mi je potrebna jer zelim da pravim gm a nemogu jer nemam pawn-a :(( Hvala vam svima unapred
Uskoro otvaranje servera.Svi ljudi sa Balkan Samp foruma su pozvani

Idi pawno-->properties i tu run as administrator. i radit ce ti ;)
Poslednja Izmena: Jun 28, 2011, 17:15:31 POSLE PODNE od [Wt:RP] Axel Nelson
//

Pogledaj u procesima(CTRL+ALT+Del)... mozda je vec pokrenut(pawncc.exe) (:

Objasio sam mu ja vec,jer sam isti problem imao do prije par minuta sam rijesio ovo sa vec gore opisanim metodom. ;)
//

Citat: Luka P. poslato Jun 29, 2011, 13:23:45 POSLE PODNE
Samo da objasnim zašto se to dešava - znači pawno.exe ne može pristupiti compileru (pawncc.exe).
Rješenje: izvrši komandu "taskkill /im pawncc.exe /f", te pokreni pawno.exe kao administrator.

I ja imam ovaj problem.. Kad ocu da pokrenem kao Administrator, trazi mi neku lozinku a ja nzm tu lozinku...xD Kako da vidim pass?  :o

Citat: Luka P. poslato Jun 29, 2011, 16:11:19 POSLE PODNE
Netko ti je postavio lozinku (ili ti sam; ili netko tko koristi još tvoj komp). Ako nitko osim tebe ne koristi komp, a ti nisi postavio lozinku, pitaj onoga tko ti je instalirao OS (Windowse).
samo ja koristim komp, a taj koji mi je digao system kaze da nije stavljao lozinku... a ja nmg da udjem bez lozinke

Ja sam imao isti problem do malo pre,znaci skinite net framework 2 i instalirajte ga i compile ce vam normalno raditi !!!

Citat: [TG]Nxidza poslato Jun 30, 2011, 16:59:51 POSLE PODNE
Ja sam imao isti problem do malo pre,znaci skinite net framework 2 i instalirajte ga i compile ce vam normalno raditi !!!
moze link na PM? Da ne trazim pola sata...  ;D