Pomoc oko kompjutera

Započeo [LH]Prozivka, Jun 26, 2011, 16:27:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Naci problem je u tom sto kad igram naprimer jake igre kao assassins creed brotherhood laga i to.
Eh sad mi vi recite sta da menjam od ovih stvari da mi nebi vise lagalo ( Dosta mi je jak kompjuter tako da ne znam u cemu je problem )

Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+, MMX, 3dnow (2CPUs)
Ram memorija: 4gb (4000 mb)
Graficka kartica: Nvdica geforce 8500 GT
512.0 mb

Citat: Boki Pro poslato Jun 26, 2011, 16:38:31 POSLE PODNE
koja ti je brzina procesora 2.90GHz primer.trebao bi graficku da kupis sa 1gb ram.

prcesor mu je 52 sv ukupno
//

Menjacu graficku, molio bih nekog ko se dobro razume u te graficke da mi predlozi neku bas ekstra gamersku grafu :) Hvala!

Nvida GeForce 220 ili 440 .. zavisi koliko imas para .. :D

ma udji u opcije sve stavi na low i smanji grafiku stavi na 800 * 600

Ocu normalno da igram a ne da nista ne vidim na toj rezoluciji ocu da se uzivim u igru, zato cu i kupiti nemoj da mi predlazes da smanjujem i takve [cenzura]osti :)

EDIT: Evo sada sam kontaktirao nekog lika za gt 440 pa cemo videti dal ce prihvati ponudu :D
Poslednja Izmena: Jun 26, 2011, 17:55:33 POSLE PODNE od Prozivka

ja imam losiju konfiguraciju od tebe osim grafe a Assassins Creed Brotherhood me tera bolje od  Black Opsa :D

mogu ti reci da je igra pre jaka, vjreovatno ti je do grafe, ako uzimas grafau uzmi AMD Radeon HD preporucam 5970
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Najverovatnije uzimam gt 440 kao sto mi je ovaj predlozio vec je kasno kontaktirao sam ovog, a i kako vidim bolja je jer podrzava directx 11 i sve to tako da :)

EDIT: Tj iste su grafe ne vidim razliku, a valjda ce mi ovaj prihvatiti ponudu pa na miru vise da igram taj assassins creed brotherhood :D
Poslednja Izmena: Jun 26, 2011, 18:18:15 POSLE PODNE od Prozivka

Ja imam 220 GT i nije bas nesto al je jeftina za ono sta pruza ali samo primjer da GTA 4 na toj grafickoj laga i na najmanjim postavkama

Uzmi 240 GT/GTX,oko 80 $,mozes narucit s Nvidia.com
Poslednja Izmena: Jun 26, 2011, 22:34:44 POSLE PODNE od FireMan

Ona sto si mi na pm poslao je dobra...ja imam VTX XD 5550 1gb ddr3 Ona je oko 80e a i odlicna je
Poslednja Izmena: Jun 26, 2011, 22:35:18 POSLE PODNE od [UG]Poslednji Don

Ja cu ti reci ako nadjem jos neku priliku pa da mi kazes dal je dobra grafa :/
Posto ovu nisam uspeo kupiti :(

SoNNix

moderator moze LOCK! bzvz se spama