[FS] <<Caffe Balcan>> ( FS sa NPC )

Započeo r4z0r, Januar 02, 2010, 17:40:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mogu samo reci svaka cast,imas predobru mastu pa usto i ideje.Prejako je

Citat: [CH]Bazuka poslato Januar 03, 2010, 13:36:49 POSLE PODNE
predobro bas je cool sa botovima i sa svima

trebo si jos i sarmu ubacit  ;)

Hehe mene zovu sarma hehe mogo si me ubacit xD :D
Pre jebeno

Ja sam skinuo ovo i stavio na svoj probni server, ali imam jedan problem.Sve je dobro ali kada dodjem do tog objekta, dodjem na slobo I i kucam /ulaz i stvori me negde gore, ali nema poda, nema na cemu da stojim i samo tako propadnem i padnem na beton mrtav...U cemu je problem?

Uploaded with ImageShack.us

r4z0r

Citat: Nedjo poslato Januar 07, 2010, 16:49:28 POSLE PODNE
Ja sam skinuo ovo i stavio na svoj probni server, ali imam jedan problem.Sve je dobro ali kada dodjem do tog objekta, dodjem na slobo I i kucam /ulaz i stvori me negde gore, ali nema poda, nema na cemu da stojim i samo tako propadnem i padnem na beton mrtav...U cemu je problem?

Nemas midostreamera .. pa ti neocitava objecte  ;D
Procitaj upute

Pa uradio sam sve kako pise, ubacio sam sve u filescript i u server.cfg.  U cemu je onda problem?

Uploaded with ImageShack.us

kizla

Citat: Nedjo poslato Januar 07, 2010, 23:51:21 POSLE PODNE
Pa uradio sam sve kako pise, ubacio sam sve u filescript i u server.cfg.  U cemu je onda problem?

Da si uradio sve kako pise sada bi ti radilo ja sam tako napravio i radi mi a tebi nece onda nisi nesto dobro napravio

Citat: Nedjo poslato Januar 07, 2010, 23:51:21 POSLE PODNE

moras tu scriptu ubacit u mapu filterscripts, onda ime te scripte ubacis u server.cfg file...sve SPREMIS i onda palis server i sve mora radit...

BTW prvo moras compilat to...

ne kužim ovaj (IsPlayerNPC(playerid))  de objasnite plz,napiÅ¡ite di točno treba ta komanda da se stavi tid ..

M-Gun

NPC mi se join ali ga nema u kaficu...tako mi je i sa ostalima napravim ih ali se ne spawnaju na pravo mijesto zasto to?

nastoe

Ako imas register/login system i ako ti je namjesteno da se moras regat ili tak nes tu ti je problem tako je i meni bio pa sam trazio pomoc isto su mi to rekli neznam pitaj u Razgovori u vezi PAWN skriptanja