[FS] <<Caffe Balcan>> ( FS sa NPC )

Započeo r4z0r, Januar 02, 2010, 17:40:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

r4z0r

Evo vec duze vrijeme nisam imao tako reci "inspiraciju" za izradu kakve lijepe filterscripte .. slucajno sam gledao stare slike i uocio djurine kuce koje su bile mapirane u objectu tj. velikom neboderu . Dosao sam ideju da napravim nesto slicno , Caffe Balcan nalazi u vrhu nebodera i mapiran je u objectu il ti ga neboderu ,veoma precizno i sa mnostvom detalja . U filterscriptu su ukljuceni i NPC-i ( novi botovi ) koji slobodno setaju po kaficu i puse , piju , plesu i sl. Takodje i NPC-i rade bez ikakvih bugova i uopce se ne sudaraju tj. precizno su uradjeni i oni  ;D . Ovaj Caffe ima jako lijep pogled , pogled na jedan dio LS-a , stvarno romanticno posebno kad je na serveru noc :). Server je u skladu sa novim includeima ( GUI meniji , botovi i sl. ).U igri su ako se nevaram 7-8 botova razlicitih spolova( khm ). Poznat mi je samo jedan bug , a to je presjek zgrade ako kameru okrenete van zgrade necete vidjeti pojedine objecte .. to se desava rjetko i sasvim slucajno . Eto da previse neduzim sa uvodom sve cu lijepo da vam objasnim .

Kako instalirati <<Caffe Balcan>> Filterscriptu i NPC botove :

1. Objecti su prilagodjeni MidoStreameru pa bi bilo pozeljno da ga imate , ako ga nemate ukljucen je u ovaj FS paket .
2. Unzipujte paket "Balcan Caffe by r4z0r"
3. Tu vidite 2 foldera "filterscripts" i "npcmodes" .. BalcanCaffe.pwn i BalcanCaffe.amx ubacite u vas server direktorij filterscripts , takodje isto uradite i sa MidoStream.pwn i MidoStream.amx ako vec nemate taj streamer .
4. Sve iz foldera "npcmodes" kopirajte u vas server direktorij npcmodes .. znaci sve .pwn i .amx fajlove ,a i sve recordignse ( REC fileove )
5. Dodajte BalcanCaffe i MidoStream u server.cfg u line filterscripts
6. Pobrinite se da u vasem gamemodu nema register i login sistema ili da ispred tog stavite if(IsPlayerNPC(playerid)) return 1; inace NPC botovi vam nece raditi , takodje ako imate house system morate dodati gore navedeno if(IsPlayerNPC..... ( iz razloga zato sto skoro svaki house system ima dio scripte koji kaze da sve igrace spawna kod kuce i tako ce i botove portat )
7. To je to nadam se da vam radi  ;D

Dostupne komande u ovoj filterscripti :

/ulaz - ispred zgrade za ulazak u Caffe,
/izlaz - u Caffeu za izlazak iz zgrade,
/meni - ako ste blizu sanka da vam otvori meni za kupovinu hrane i pica,
/krov - ako ste kod vrata za teleport do krova da vas porta na krov zgrade,
/pivo - da narucite pivo u Caffeu,
/sok - da narucite sok u Caffeu,
/cigareta - da uzmete cigaretu,
/padobran - ako ste na krovu da kupite padobran za skok sa zgrade.

Znam da nista ne prolazi bez slika pa evo vam slikice :

Download :
Mirror 1 : http://www.megaupload.com/?d=UQY2ZPWO
Mirror 2 :
Mirror 3 : http://www.mediafire.com/?n2zkmety2mo

Eto sta da vam kazem .. uzivajte u cevapima  ;D ,nadam se da vam se scripta svidja.
Scriptu sam radio 1h u pauzama. Ako vam sta nije jasno u vezi instalacije ili nevidite NPC-e javite mi ovdje, a ne na PP .
Uzivajte by r4  ;D
Tema na sa-mp forumu : http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=143216.0

Poslednja Izmena: Januar 03, 2010, 00:07:32 PRE PODNE od °[ яЧz0я ]°

_MaX_PaynE_

odlicno r4zor SVAKA CAST........hahah sarajevsko pivo....:PPPPP

r4z0r

Citat: _MaX_PaynE_ poslato Januar 02, 2010, 18:23:14 POSLE PODNE
odlicno r4zor SVAKA CAST........hahah sarajevsko pivo....:PPPPP
Hah Hvala , hvala xD
Ma bitno je da ima cevapa .. a pive manje-vise heheh  ;D

ja nevidim slike :( plakati cuuuu skino sam al neznam di je :D
Mape:

))-((

Filescripte:

Dexy's Speedo/Fuel

Gamemodes:

))-((

SampArena FOREVER <3

svaka cast pa ti si pro postao posebno mi se svidja sto si ubacio i karlovacko

r4 nikad nisam, mislio da si ti ovako sposoban al bravo bravo

ovo je super,svaka čast

Gotov sa SAMP - Proud vG Player
Visit Valhalla Gaming!

predobro bas je cool sa botovima i sa svima

trebo si jos i sarmu ubacit  ;)

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 13, 2010, 10:51:20 PRE PODNE
tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..
Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:25:39 POSLE PODNE
DoÄ'u ti japanci obučeni u nindže i masakriraju te!
:P :P