Balkan Counter Strike zajednica

Započeo cristiane, Jun 21, 2011, 17:46:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

registrirao sam se, ne igram CS ali hocem da naucim AMX MOD X Studio :D

puno ovih gostiju al slabo da se registruju :S

Savršeno :) Registrirao sam se.
Ali sporo radi, slab hosting ::)

cristiane

Citat: [RPF] k@lu poslato Jun 22, 2011, 10:39:25 PRE PODNE
puno ovih gostiju al slabo da se registruju :S
Da,to su sve no-liferi sa fejsbuka koji ne znaju ni Å¡ta je forum.
Jedan primjer:http://www.facebook.com/BosniaDiamond

Hvala ostalima,izabrat ćemo jednog aktivnog S. Moderatora,pošto ja sad slabo imam vremena za pračenje.

Iskreno ovo je jako [cenzura]o jer KGB sadrzi u sebi nesto kao vas forum. Naci imaju sve potrebne tutorijale sve sve, njihovi suradnici takodje drze amxx srbiju, i naravno vi uzimati tutorijale sa sajtova koji su suradnici sa kgb-om tj vidim da su skoro svi preuzeti sa nekog sajta to jest kgb-a i prepravljeni, a lepo svaki covek zna za kgb i tamo i gledaju tutorijale tako da verujem da necete uspeti sa ovim projektom..

P.S Verujem da svako zeli uspeti kao Balkan-SAMP ali nemoze sad svaka budala otvarati balkan-cod, balkan-cs sta je sledece? Malo pogledajte da je kgb u prednosti u odnosu na vas 4 godine!
Poslednja Izmena: Jun 29, 2011, 22:16:49 POSLE PODNE od Prozivka

Sutra ja otvaram Balkan-Sarma

kako se pravi sarma i sve recepte cete naci tu

Sretno sa Forumom
//

cristiane

Citat: Prozivka poslato Jun 29, 2011, 22:16:07 POSLE PODNE
Iskreno ovo je jako [cenzura]o jer KGB sadrzi u sebi nesto kao vas forum.
Ni slično kao KGB,ja koliko znam KGB je hosting firma,što govori i link.

Naci imaju sve potrebne tutorijale sve sve, njihovi suradnici takodje drze amxx srbiju,
Zaboli me.

i naravno vi uzimati tutorijale sa sajtova koji su suradnici sa kgb-om tj vidim da su skoro svi preuzeti sa nekog sajta to jest kgb-a i prepravljeni, a lepo svaki covek zna za kgb i tamo i gledaju tutorijale tako da verujem da necete uspeti sa ovim projektom..
Nemam ništa protiv KGB-a,ali ako si primjetio da uzimamo tutorijale sa drugi foruma,da li si možda primjeti da je naveden izvorni link? Očito nisi. Uostalom nije tvoje da se brineš o tome.

P.S Verujem da svako zeli uspeti kao Balkan-SAMP ali nemoze sad svaka budala otvarati balkan-cod, balkan-cs sta je sledece?
Hvala na komplimentu,trudi se da više to ne ponoviš jer će u tom slučaju sljedeće biti tebi ban.

Malo pogledajte da je kgb u prednosti u odnosu na vas 4 godine!
Da je to CS zajednica sigurno ja ne bi otvarao forum.
Hvala na razumijevanju.

Citat: [A]Ricky poslato Jun 29, 2011, 22:18:51 POSLE PODNE
Sutra ja otvaram Balkan-Sarma

kako se pravi sarma i sve recepte cete naci tu
Niko ti ne brani.

Citat: [A]Ricky poslato Jun 29, 2011, 22:18:51 POSLE PODNE
Sretno sa Forumom
Hvala.

A sta je sad? Ajde banuj me zato sto kazem istinu, evo banuj me!
Malo pogledaj bolje forum da ima tutoriale i svega.

Necu se svadjam i samo da kazem uzeli ste od amxx serbia i prepravili na Hrvatski a to je jedan projekat od kgb-a tako da sam idalje upravu.

Ne zelim se svadjati i poz!

cristiane

Citat: Prozivka poslato Jun 29, 2011, 23:45:23 POSLE PODNE
A sta je sad? Ajde banuj me zato sto kazem istinu, evo banuj me!
Ne,to je samo tvoje mišljenje,daleko je to od istine.

Citat: Prozivka poslato Jun 29, 2011, 23:45:23 POSLE PODNE
Necu se svadjam i samo da kazem uzeli ste od amxx serbia i prepravili na Hrvatski a to je jedan projekat od kgb-a tako da sam idalje upravu.
Ne razumijem o čemu ti pričaš,ako može link od teme gdje smo mi objavili nešto njihovo,što je prepravljeno a nije izvor naveden.
Al kad si već kod KGB-a,imamo i tamo reklamu KLIK,pa ne razumijem zašto se ti zalažeš za nih,kad oni nemaju ništa protiv ove zajednice?

Poslednja Izmena: Jun 30, 2011, 00:04:52 PRE PODNE od Koksildo

Nekazem da niste naveli autora, ali bezveze je napraviti forum i samo kopirati tekst tutorijala, a to su uglavnom tamo svi samp igraci koji nemaju pojma o amxmodx-u i slicno.

Villa
Villa is online now
Junior Member Villa is just really nice

Naci tu svako moze na sajt stavljati reklamu i nije zabranjeno a kako vidim ovaj clan je novi a to pretpostavljam da si ti, i ne vidim nigde da su te oni podrzali.

Ali u svakom slucaju srecno i poz!

cristiane

Citat: Prozivka poslato Jun 30, 2011, 00:08:35 PRE PODNE
Nekazem da niste naveli autora, ali bezveze je napraviti forum i samo kopirati tekst tutorijala, a to su uglavnom tamo svi samp igraci koji nemaju pojma o amxmodx-u i slicno.
Kao što sam rekao ne postoji Balkan CS zajednica,tako da ne vidim prepreku za otvaranje foruma.Isto tako ne vidim problem nikakav ako kopiramo a navedemo izvor,uostalom ni na KGB nije sve od njihovi članova napravljeno.Ne znam odakle ti ideja da su samo samp igrači i odakle ti znaš za njihova iskustva,al ne bitno.

Naci tu svako moze na sajt stavljati reklamu i nije zabranjeno
Zašto ne bi bilo zabranjeno? Ako oni smatraju da je kopija sigurno ne bi dozvolili.

a kako vidim ovaj clan je novi a to pretpostavljam da si ti, i ne vidim nigde da su te oni podrzali.
Da,ja sam.Ne bitno da li su podržali ili ne,važno je da nisu uklonuli reklamu.

Pozdrav i dosta o ovome.

The Writer

Villa
Villa is online now

Naci tu svako moze na sajt stavljati reklamu i nije zabranjeno a kako vidim ovaj clan je novi a to pretpostavljam da si ti, i ne vidim nigde da su te oni podrzali.

Mali dosadan si

Villa
Villa is online now

Pa slabo ko i podrzava tamo nesto , to jest podrzavaju ali ne komentarisu. Ja sam na KGB forumu vec oko pola godine , pa valjda imam i ja pravo nesto reci.Kolko vidim oni ako su nesto uzeli sa KGB oni su stavili odakle je uzeto , tako da je sve fer i korektno

jebeno, posjetio bih vas ali cs mi se neda vise igrati :P
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √