[Pomoc] Bug

Započeo Darko a.k.a OptX, Jun 18, 2011, 23:34:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Faction Game
Detaljan opis problema:
1. Kada ukucam /veh 522 1 2(nrg) znaci stvori mi se NRG,sednem ja u njega i pise mi da kupite ovo vozilo ukucajte /v buy cena 0$ :/ Bug...Sta da radim ???
2. Kako da iz jednog mode-a prebacim u drugi kuce i bizzove ? U ovom FactionGame nema ni jedna kuca,koliko vidim i bgm ni jedan bizz :/
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
Respect : [TG]$--L84S--$,System32,[BD]Gagi_Corleone

Citat: Darko_Brate poslato Jun 18, 2011, 23:34:44 POSLE PODNE
Skripta koju koristim: Faction Game
Detaljan opis problema:
1. Kada ukucam /veh 522 1 2(nrg) znaci stvori mi se NRG,sednem ja u njega i pise mi da kupite ovo vozilo ukucajte /v buy cena 0$ :/ Bug...Sta da radim ???
2. Kako da iz jednog mode-a prebacim u drugi kuce i bizzove ? U ovom FactionGame nema ni jedna kuca,koliko vidim i bgm ni jedan bizz :/
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

pomesani su ti ID-ovi vozila...

imaju firme samo nemaju 3d Text-ove
isto tako imaju u firme
//

To za te ID-ove vozila malo pojasni...
A imaju neke firme,samo na ENTER ni na /enter nece da udje...A bgm nema ammu nation :/
Poslednja Izmena: Jun 18, 2011, 23:48:19 POSLE PODNE od Darko_Brate

Citat: Darko_Brate poslato Jun 18, 2011, 23:47:01 POSLE PODNE
To za te ID-ove vozila malo pojasni...
A imaju neke firme,samo na ENTER ni na /enter nece da udje...A bgm nema ammu nation :/

pa ovako u game mod dodajes vozila to znas i sam kako... pa ako u game modu imas 50 vozila, a u cars.cfg-u koji se nalazi u scriptfiles tamo imas primer 100 jos si neke brisao menjao normalno da ce se pomesati...

znaci trebalo bi da prebrojis sva vozila u gamemodu pa da upises stvarno stanje vozila u cars.cfg
//

Sta sad da radim ?  ??? Da prebacim to iz drugog gamemode-a ?

Citat: Darko_Brate poslato Jun 19, 2011, 00:33:53 PRE PODNE
Sta sad da radim ?  ??? Da prebacim to iz drugog gamemode-a ?

ne moras da prebrojis sva vozila i onda da lepo to upises u cars.cfg...

predlazem ti mani se Faction-a uzmi God Father pa pocni prevoditi dodavati komande itd...
//

Ili uzmi Ravens jer ima i 3D Text na bizzovima i kucama i ne mjesaju se ID ovi vozila

Ali kako na ravens da namjestim da kada idem relog da se stvorim u bazi a ne da moram menjati na /spawnchange ?

mas dva nacina da resis Izmjesane id eve :
1. Nacin : Da ides u pojedinacna ideve auta odredenih org bandi itd.. i kucas /oldcar ili /carid i da popisujes id eve i onda kucas u GM prave id eve.
2. Nacin da obrises sva auta i radis ispocetka.