[Pomoc]Uvjeti koristenja

Započeo JuustyGe, Jun 17, 2011, 09:48:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Poceo sam od 0 prije 2 sata
Detaljan opis problema: Ne zeli da prikaze cijeli dialog
Dio skripte: if (dialogid == 22)
    {
new string2[128];
if(response)
        {
            new message[] = "Uvjeti Koristenja i Pravila privatnosti i ponasanja na serveru \n\n * Uvjeti Koristenja: \n\n - Vase korisnicko ime nesmje biti nikakvog uvrijedljivog sadrzaja \n - Obavezni ste postovati druge igrace kao i oni vas \n - Obavezni ste postovati pravila servera";
new message2[] = " \n\n\n * Privatnost korisnickih podataka: \n\n - Svoju sifru znate samo vi i niko drugi \n - Ne odgovaramo i nismo duzni brinuti o tome sto vas je neko prevario \n - Mi nikada, nikome, necemo otkriti niti jedan podatak sa vaseg racuna";
            new message3[] = " \n\n\n * Pravila o zabrane: \n\n - Zabranjeno je koristenje bilokakvih modova i hackova za pare, oruzije, health itd. \n - Zabranjeno je vrijedjane na bilokakvoj osnovi \n - Ako uocite bug obavezni ste ga prijaviti adminima, i niposto ga iskoristavat \n - Pravila ste obavezni postovati \n\n\n Da li se slazete sa uvjetima koristenja i pravilima servera";
format(string2, 128, "%s %s %s", message, message2, message3);
            ShowPlayerDialog(playerid, 2222, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Registracija - Step 1", string2, "Slazem se", "Ne slazem se");

}
        if(!response)
        {
            Kick(playerid);
        }
        return 1;
    }

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://www.zaslike.com/files/5dslfxsdrf884s6ig72t.png to mi izadje a ostalo nista

new string2[512];

to samo promjeni! taj 128 ili 256 znaci koliko moze biti znakova u dijalogu!
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

satvi onda na 1024, mora pomoci

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

format(string2, sizeof(string2), "%s %s %s", message, message2, message3);

tu liniju zamjeni s onom i onaj new string stavi na 512!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Tnx bro, Morao sam promjenit string na 1024 jer je 512 bilo malo, sve u svemu hvala i sve najbolje