[POMOC]Register/Login system

Započeo Dane, Jun 13, 2011, 17:18:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:GF
Detaljan opis problema:Ovako ja sam opet skinio GF gamemod i sad ga prevodim u potpunosti i dodajem šta treba sada nezz kako napraviti onaj register/login system nezz gdje je onaj link tj.TuT kako napraviti login/register system i jel bi mi mogli pomoći ja kad se logiram u svoj server na početku bude mi nešta ovako:DR.Medicins:You Medical Bins 500$ tak nešta nezz nija kako da to uklonim to mi nikako ne treba šta će mi to i kako se zove taj forum gdje je sve objasnito kako se pravi organizacija auti kako e dodaju u server,kuce na buyu,poslovi itd....jer sam zaboravio znam ima nešta i na ovome forumu ustvari sve i jest na vome forumu ali sam zaboravio gdje je a nemam vremena tražiti!!
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

jel mi možete dati linkove tih includova e sada sam došo do dialoga gdje ga treba stavit

Citat: Non-Stop Samper poslato Jun 13, 2011, 17:33:42 POSLE PODNE
jel mi možete dati linkove tih includova e sada sam došo do dialoga gdje ga treba stavit
Jel tesko u google upisati "Download dini/dudb include"
http://dracoblue.net/download/dini-16/35/
http://dracoblue.net/download/dudb-24/31/

Citat: Non-Stop Samper poslato Jun 13, 2011, 17:33:42 POSLE PODNE
pa stavis pod public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[]) 

Citat: Non-Stop Samper poslato Jun 13, 2011, 23:04:39 POSLE PODNE
Ne kontam
Pitao si gdje treba sad sa dialozima stavi pod public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])

GF Nema OnDialogResponse pa samo kopiras sve ovo:public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[]) 

if (dialogid == 1) 
    { 
        new name[MAX_PLAYER_NAME], file[256], string[128]; 
        GetPlayerName(playerid, name, sizeof(name)); 
        format(file, sizeof(file), SERVER_USER_FILE, name); 
        if(!response) return Kick(playerid); 
        if (!strlen(inputtext)) return 
      ShowPlayerDialog(playerid, 1, DIALOG_STYLE_INPUT, "Niste registrirani", "Dobrodosli, niste registrirani. Molim registrirajte se za daljnju igru", "Register", "Leave"); 
        dini_Create(file); 
        dini_IntSet(file, "Lozinka", udb_hash(inputtext)); 
        dini_IntSet(file, "AdminLevel",PlayerInfo[playerid][pAdminLevel] = 0); 
        dini_IntSet(file, "Novci",PlayerInfo[playerid][pCash] = 500); 
        dini_IntSet(file, "Level",PlayerInfo[playerid][pScore] = 0); 
        format(string, 128, "[VilkoSys]: Registrirali ste se %s s sifrom %s, automatski ste logirani.", name, inputtext); 
        SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, string); 
        gPlayerLogged[playerid] = 1; 
    } 
   if (dialogid == 2) 
    { 
        new name[MAX_PLAYER_NAME], file[256], string[128]; 
        GetPlayerName(playerid, name, sizeof(name)); 
        format(file, sizeof(file), SERVER_USER_FILE, name); 
        if(!response) return Kick(playerid); 
        if (!strlen(inputtext)) return ShowPlayerDialog(playerid, 2, DIALOG_STYLE_INPUT, "Vi ste registrirani", "Dobrodosli, vi ste registrirani. Logirajte se", "Login", "Leave"); 
        new tmp; 
        tmp = dini_Int(file, "Lozinka"); 
        if(udb_hash(inputtext) != tmp) { 
            SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "[VilkoSys]Pogresna lozinka."); 
            ShowPlayerDialog(playerid, 2, DIALOG_STYLE_INPUT, "Vi ste registrirani", "Dobrodosli, vi ste registrirani. Logirajte se", "Login", "Leave"); 
        } 
        else 
        { 
            gPlayerLogged[playerid] = 1; 
            PlayerInfo[playerid][pAdminLevel] = dini_Int(file, "AdminLevel"); 
            SetPlayerScore(playerid, PlayerInfo[playerid][pScore]); 
            GivePlayerMoney(playerid, dini_Int(file, "Novci")-GetPlayerMoney(playerid)); 
            SendClientMessage(playerid,COLOR_RED, "[VilkoSys]: Logirani ste!!"); 
        } 
    } 
   return 1; 
}

I stavis ispod nekog Callbacka

Citat: FireMan poslato Jun 14, 2011, 06:36:05 PRE PODNE
I stavis ispod nekog Callbacka
public OnDialogResponse stavis ispod nekog callbacka? Callback ispod callbacka? ahahahahah
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Napravio sam sve samo Ä'e ide ovo:    enum pInfo 
    { 
        pAdminLevel, 
        pCash, 
        pScore, 
    } 
    new PlayerInfo[MAX_PLAYERS][pInfo]; 

I dialog opet ne kontam Ä'e ide??

Johnny

To vec imas pAdminLevel mozda se kod tebe zove pAdmin itd proveri al ako oces prevedeni GF i malo editovan evo ti ga u mom potpisu ima i Register/Login system sve u dijalogu :D.
Poslednja Izmena: Jun 15, 2011, 11:54:20 PRE PODNE od Johnny[E]

E kake se ono organizacije kod tebe da ja sebi napravim imena da to bude FBI i PD Groove Street i te mafije bande organizacije koje su na skoro svim serverima kod tebe neke drugi nazive organizacija itd..