[SAVET] Sistem protiv reklamiranja servera

Započeo Nikola_Krstic, Jun 12, 2011, 23:42:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja skripta
Detaljan opis problema: Ako mozete da mi date savet kako da napravim sistem protiv reklamiranja servera samo mi treba osnova znam dobro da skriptam i ne treba puno da mi se objasnjava samo nemam ideju kako da pocnem ili ako vec postoji slican FS da mi kazete gde mogu da ga skinem ???
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

da ti to znas naskriptat vec bi napravio :S

Sta protiv reklamiranja? IP-a?Foruma?
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: [ST] System32 poslato Jun 12, 2011, 23:47:36 POSLE PODNE

msm da misli da umesto brojeva moramo da pisemo slova.. :P

Citat: Lane_Hudson poslato Jun 12, 2011, 23:51:34 POSLE PODNE
Citat: [ST] System32 poslato Jun 12, 2011, 23:47:36 POSLE PODNE

msm da misli da umesto brojeva moramo da pisemo slova.. :P
da to je najpamatnije brojeve da se nemogu pisat samo sa slovama.... i kod mene na server je tako.. :D

Nisam hteo bas to da ne mogu da se pisu brojevi ali ako nema drugi nacin moze i to.

Evo da objasnim! on hoce neki sistem kada neko pise 18.156.78.250:6666 (lupam) da to ode adminu i da ovaj igrac nemoze da procita! i takodjer kada neko kaze "server" takodjer! protiv reklamiranja!

upravo tako!!! to mi je najbolje ali ako niko ne zna tako onda mi ne ostaje drugo nego da pravim da ne mogu da se pisu brojevi

Pa koristi strfind da nadjes odredjenu rijec, kad si rekao da znas skriptat  ::)

Citat: ¤Hoffman¤ poslato Jun 13, 2011, 10:24:25 PRE PODNE
Oces da zajedno pravimo server?? Nisam Pro ali znam osnove.. imam raju.. uglavnom imali dobar TIM! Radio bih sa nama slao meni skriput i ja bih radio naravno i onda otvorimo server tebi Owner i Meni ! nacemo host i tako! Samo imam ja vec ideju.. ali to vise ako imas xFire ili FB pa da tamo pricamo! Btw. Odakle si?

Obrati mu se na pm  :o

Citat: ¤Hoffman¤ poslato Jun 13, 2011, 10:24:25 PRE PODNE
Oces da zajedno pravimo server?? Nisam Pro ali znam osnove.. imam raju.. uglavnom imali dobar TIM! Radio bih sa nama slao meni skriput i ja bih radio naravno i onda otvorimo server tebi Owner i Meni ! nacemo host i tako! Samo imam ja vec ideju.. ali to vise ako imas xFire ili FB pa da tamo pricamo! Btw. Odakle si?
omg pa imas PM za to.

Postavi da ako se u poruci toj kojoj on pise nalazi vise od 9 brojeva da na to pokaziva **.**.**:**** ili da tu poruku automatski salje adminima

ih pa lakse je reci nego uraditi probacu nesto sam da izkombinujem ali ne znam kolko cu da uspem :D

Dobio si odgovor.
btw imas na balkan sampu tut kako cenzurartati zabranjene rijeci i samo umjesto rijeci stvljas ip eve servera ili jdnostavno stavis da umjesto brojeva pise *.
EDIT :  ¤Hoffman¤ Post ti je obrisan i procitaj osnovna pravila.
Poslednja Izmena: Jun 13, 2011, 13:41:52 POSLE PODNE od [LYG] $--L84S--$

pa nije uvek IP u formi brojeva.. ja sad npr dodjem i reklamiram CroHerze.. :/ Po meni je najbolja FS sto ima na forumu koja kad primeti :**** takav oblik broja posalje poruku adminu a ako ga nema obrise je :D

samo da pitam jel "OnPlayerText" prepoznaje ono sto se pise na /b /s /w jel mi nista ne znaci ako to ne moze da prepozna???
Poslednja Izmena: Jun 13, 2011, 20:10:13 POSLE PODNE od Nikola_Krstic

new brojevi[] = { '1','2','3','4','5','6','7','8','9'};
for(new b = 0; b < sizeof brojevi; b++)
{
new tekst = strlen(text);
for(new i = 0; i<tekst; i++)
{
if(text[i] == brojevi[b])
text[i] = '*' ;
}
}